13.11.2019

Kotkan Oiva-Apteekki

Apteekki selätti ruuhkavuodet

Välillä ruuhkaan joutuvat muutkin asiat, kuin autot – nimittäin apteekit! Kotkan Karhulan keskustasta löytyi jopa kolme apteekkia. Ahdasta, tuumi silloinen Helilän Keskus-apteekki ja muutti kauppakeskukseen kohti vuolaampia asiakasvirtoja.

Apteekkari Anne Sorri näki Helilän Keskus-apteekissa potentiaalia. Hän oli sopinut ottavansa apteekin haltuun keväällä 2019. Sitä ennen apteekki piti kuitenkin siirtää uusiin liiketiloihin. Aikaa oli reilu puoli vuotta.

– Muuton taustalla vaikuttivat ylitarjonnan lisäksi turvallisuus. Liiketilan lähettyvillä oli iltaisin ollut vähän levotonta. Tiesin, että Jumalniemen kauppakeskuksesta puuttui apteekki silloisen aluejaon takia. Kun nykyiset aluejaot tulivat, pystyin siirtämään toiminnan kauppakeskukseen, Sorri kertaa tapahtumia.

Neliöpelissä voittivat kaikki

Muuton yhteydessä apteekin nimi päätettiin vaihtaa Oiva-apteekiksi. Uusi liiketila sijaitsee kauppakeskuksen Citymarketin vieressä, hyvien asiakasyhteyksien varrella. Alun perin apteekin käyttöön tarjottiin 250 neliön tilaa. Koska apteekkarin toiveissa siinsi avara ja valoisa apteekki, sai VMP-interior neuvoteltua seinän takaa vielä huikeat 100 lisäneliötä.

– Tilaneuvottelun lisäksi VMP-interior hoiti puolestamme vielä sopimusasiat, toteaa Sorri tyytyväisenä.

VMP-interiorin suunnittelija sai uuteen tilaan mahtumaan kaikki modernit apteekkipalvelut. Sorri huokaakin tilan olevan nyt aivan ihana.

– Saimme selkeän ja siistin apteekin, jonne pääsee helposti sähkömoponkin kanssa. Meillä on myös hoitohuone, johon on tulossa myöhemmin mahdollisesti muita palveluja. Nyt tilaa käytetään edustajien tapaamisiin ja henkilökunnan koulutukseen.

Kauppakelloon uusi vire

Hyvin suunniteltu liiketila näkyy myös apteekin kasvaneessa tuotevalikoimassa. VMP-interior toimitti tilaan muuntautuvat ja helposti säädettävät hyllyt, joista löytyvät kallistettavat levyhyllyt.

– Meillä on tyylikkäät ja siistit uudet hyllyt, joihin olemme saaneet tuotteet edustavasti esille. Niihin on mahtunut paljon myös uusia tuoteryhmiä, apteekkari kertoo.

Sorri toivoo muuton näkyvän myös myynnin puolella.

– Työntekijämme ovat olleet todella innostuneita uudesta Oiva-apteekista. He ovat ihan hypettäneet tätä! Toivottavasti muutto saa myös kauppakellomme kilisemään, hän pohtii.

Apteekkari kiittelee koko VMP-interiorin porukkaa sujuvasta projektista. Kaikki hoidettiin ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen.

– Saimme avaran, tyylikkään ja turvallisen tilan, jossa on hyvä olla.

Soitin heti VMP-interiorille ja sanoin, että nyt teidän pitää auttaa minua saamaan tästä tilasta apteekki.

Anne Sorri, Apteekkari

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Toimitimme tyylikkäät, toimivat ja modernit kalusteet.
  • Neuvottelimme tilaan 100 neliötä lisää.
  • Huolehdimme mutkattomasta asennuksesta.
Ota yhteyttä >