8.11.2018

Otaniemen sivuapteekki

Otaniemen sivuapteekki otti A Blocin neliöt tehokäyttöön

Aalto-yliopiston metroaseman uusi Kauppakeskus A Bloc tarjosi Otaniemen sivuapteekille vetovoimaisen sijainnin ja suunnittelijalle innostavan lähtökohdan uuden apteekkitilan ideointiin

Mahdollisimman sujuva prosessi oli apteekkari Juhani Isomeren tavoite, kun apteekkia alettiin suunnitella. Hän kokosi työryhmän, johon kuului mm. proviisoreita, tekninen apulainen ja VMP-interior. Kun suunnittelu oli saatu alkuun, Isomeri jätti projektin työryhmän hoitoon.

– Se oli hyvä ratkaisu, jota voi suositella muillekin. Halusin optimoida uudet neliöt niin, että varasto- ja taukotilat olisivat mahdollisimman toimivat ja asiakastiloihin saataisiin väljyyttä. Toiveeni otettiin hyvin huomioon, toteaa Isomeri.

Hyödynsimme suunnittelussa olemassa olevaa kalustoa mahdollisimman paljon. Värimaailma haluttiin pitää raikkaana. Valkoinen, harmaa ja tammen sävyt luovat rauhallisen tunnelman, jota vihreät opasteet piristävät. Lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin toivottiin. Toimiva, tehokas ja tyylikäs.

Saimme uuden apteekin myötä lisää valoa, avaruutta ja tilaa. Yhteistyö VMP-interiorin kanssa sujui loistavasti – sekä suunnittelu että toteutus hoidettiin ammattitaitoisesti. Esimerkiksi valintahyllyt räätälöitiin toiveidemme mukaan ja ne tuovat nyt tuotteet paremmin esille.

Marcus Lindgren, Johtava proviisori

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Olemassa olevien kalusteiden hyödyntäminen niin pitkälle kuin mahdollista asiakkaan toiveen mukaisesti.
  • Projekti eteni työryhmän kanssa erittäin sujuvasti.
  • Pirteällä vihreällä ja raikkailla vaaleilla väreillä tehtiin tilasta rauhallinen.
Ota yhteyttä >