5.11.2013

Panelian SA ja Kiukaisten SA

Sivuapteekkien uusi elämä

Eurajoen apteekin sivuapteekit, Panelia ja Kiukainen tarvitsivat päivitystä. Apteekkari Marja Saarelaisen mielestä viihtyisä apteekki on kyläläisten huomioon ottamista asiakkaina.

Ensin remontoitiin Kiukaisten sivuapteekki. Se laitettiin kokonaan uusiksi, sillä myös sijainti ja apteekkijärjestelmä vaihtuivat. Uusi tila löytyi pankin talosta, jonne syntyi uusin tietoliikenneyhteyksin ja paremmin turvatoimin varustettu apteekki.

Uusitut apteekit ovat sisustuksellisesti yhtenäiset. Kiukaisissa värimaailma on pähkinänruskeaa, valkoista, hopeaa ja merenvihreää, Paneliassa taas suklaanruskeaa ja kuultomaalattua valkoista puuta. Apteekkari Saarelainen on erittäin tyytyväinen sekä lopputulokseen että koko projektin kulkuun.

VMP-Interior oli aiemmin remontoinut Eurajoen apteekin, johon siirryin apteekkariksi. Sen onnistunut sisustus oli syy, miksi valitsin heidät kumppaniksi. Remonteissa oli hyvä projektinjohto ja toteutus, ja keskinäinwn keskustelu oli onnistunutta. Kaikki pyöri saman tavoitteen saavuttamiseksi – ei ollut sinun hommia ja minun hommia, vaan projekti, joka piti saada päätökseen. Saimme toimivat, kauniit ja turvalliset tilat, jotka ovat olleet asiakkaiden ja henkilökunnan mieleen.

Apteekkari Marja Saarelainen, Panelian ja Kiukausten sivuapteekit

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Teimme apteekkien tilasuunnittelun, uusimme kalusteet ja apteekit saivat uuden ilmeen.
  • Hoidimme apteekkarin toivomuksesta projektinhallinnan myös kiinteistötöiden osalta. Näin kaikki työt olivat yhden henkilön hallinnassa ja aikataulutuksessa.
Ota yhteyttä >