19.11.2019

Parkanon apteekki

Hyvän työn tekijät

Kun Parkanon apteekki muutti vanhasta pankista kodinkoneliikkeen tiloihin, päätettiin liikehuoneisto laittaa kokonaan uuteen uskoon. Suunnittelussa keskityimme työergonomian ja asiakaspolun parantamiseen.

Jos ennen hymyiltiin matkalla pankkiin, hymyillään nyt matkalla
kodinkoneliikkeeseen – tai sitten apteekkiin! Parkanon apteekissa hymy onkin herkässä niin henkilökunnalla kuin apteekkari Jaana Katajamäellä. Apteekkari kertoo muuton uusiin toimitiloihin
tuoneen mukanaan paljon positiivisia asioita.

– Uuden tilan myötä henkilökuntamme työskentelyolosuhteet ovat parantuneet. Meillä on täällä innostunutta ja tyytyväistä porukkaa,
hän iloitsee.

Jalalle koreasti

Vanha, sokkeloinen ja useammassa kerroksessa ollut tila vaihtui uudeksi, avaraksi, ja helppokulkuiseksi apteekiksi. Apteekkarille oli tärkeää, että hän sai samasta paikasta niin suunnittelun, remontoinnin kuin työergonomiaa parantavat ratkaisut. Kekseliäisyyttäkin löytyi.

– Farmaseuttisella henkilökunnalla on usein jalka- ja hartiasärkyjä. VMP-interior keksi asentaa uuteen apteekkiin jalkoja suojaavan joustavan lattiamateriaalin, Katajamäki kehuu.

Työhyvinvointi huomioidaan myös reseptitoimituksessa, jossa farmaseuteilla on käytössään sähköpöydät. Asiakastilan rakentumiseen vaikuttivat palvelupolun suunnittelu ja kalusteiden sijoittelu. Hyllyjen väliin jätettiin tilaa, jotta asiakkaat voivat rauhassa tutkailla tuotteita.
Informatiivisten otsakekylttien ansiosta tuotteet myös löytyvät entistä helpommin.

Kurkotusvapaa apteekki

Toimitimme uudet kalusteet lähes koko apteekkiin. Myös takatilaan saatiin uusia kaappeja. Koko apteekista tehtiin kurkotusvapaa alue sijoittamalla hyllyt tuotteineen fiksusti käden ja katseen ulottuville. Täällä on hyvä tehdä töitä!

VMP-interior keksi asentaa uuteen apteekkiin jalkoja suojaavan joustavan lattiamateriaalin.

Jaana Katajamäki, Apteekkari

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Päivitimme apteekin yleisilmeen uusilla ryhdikkäillä kalusteilla.
  • Lisäsimme työergonomiaa mm. säädettävillä pöydillä ja lattiaratkaisulla.
  • Keskityimme asiakaspolun parantamiseen.
Ota yhteyttä >