14.4.2015

Pori Puuvillan Apteekki

Suuri projekti, vähän huolia

Satu Lambert muutti sekä pää- että sivuapteekkinsa vuoden lopussa uusiin tiloihin. Projektiin kuului paljon neuvotteluja rakennuttajan, vuokranantajan ja alihankkijoiden kanssa. VMP-Interior otti hoitaakseen koko projektin apteekkarin puolesta.

Lambert halusi kumppaniksi yrityksen, joka voi huolehtia koko paketista – tilasuunnittelusta projektinhallintaan. VMP-Interior asiantuntemus ja kokemus vastaavista projekteista vakuuttivat.

VMP-Interior ryhtyi suunnittelemaan tilan toimintoja ja kalustusta sekä huolehti uuden liikehuoneiston muutostöistä. Samaan aikaan Porin Puuvillan Apteekin rinnalla suunniteltiin myös Lambertin sivuapteekin muuttoa. Sivuapteekki sijaitsi Porin rautatieaseman lähellä purettavassa rakennuksen osassa, josta se päätettiin siirtää toiseen päätyyn, K-Citymarketin tiloihin.

Sivuapteekissa otettiin käyttöön pääapteekin vanhat kalusteet. Se onnistui kätevästi, kun pääapteekin muutto oli kaksi viikkoa ennen sivuapteekin muuttoa, joten kalusteet voitiin siirtämään suoraan sivuapteekin tiloihin ilman varastointia

Kun kumppanina oli VMP-Interior, minun ei tarvinnut neuvotella monien eri osapuolien kanssa, vaan VMP-Interior hoiti kaikki neuvottelut. He esimerkiksi kävivät neuvotteluita lisätöiden tekemisestä rakennuttajan kanssa. Se oli suuri apu, sillä minulla ei ollut sellaisesta asiantuntemusta. Parasta yhteistyössä oli VMP-Interiorin porukan ammattitaito ja monipuolinen osaaminen. Pystyin luottamaan heihin tässä isossa projektissa.

Apteekkari Satu Lambert, Puuvillan Apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Käytimme apteekin sisustuksessa paljon uutta, kuten valintahyllyjen kehysjärjestelmää. Samanlaiset kehykset toistuvat koko tilassa, portista ja kassoista lähtien.
  • Koko tila on käytetty todella hyvin hyödyksi eikä hukkaneliöitä ole.
  • Tässä projektissa ajatukset värimaailmasta ja muotokielestä naksahtivat apteekkarin kanssa saman tien yhteen.
Ota yhteyttä