19.11.2019

Rauman Ensimmäinen Apteekki

"Me tehtiin tää!"

Avara ja valoisa Rauman Ensimmäinen Apteekki kutsuu ohikulkijoita ostoksille. Kevään lopulla Citymarketin yhteyteen muuttaneessa apteekissa kaikki on mietitty viimeisen päälle. Valikoima on laaja ja siisteiltä hyllyriveiltä erottuvat monet kiinnostavat tuotteet. Modernit kosmetiikkahyllyt näkyvät pitkälle marketin kassoille saakka.
– Henkilökuntamme joutui improvisoimaan paljon, jotta valikoima saatiin siististi esille, apteekkari Päivi Lehto kertoo.

Uutta liikehuoneistoa lähdettiin hahmottamaan tutun kumppanin kanssa.
– En olisi voinut harkita tekeväni tätä kenenkään muun kuin VMP-interiorin kanssa! Ennen kuin otin apteekin vastaan, kartoitin sopivia liiketiloja. Kun se oikea löytyi, VMP-interiorin porukka neuvotteli Keskon kanssa meille lisätilaa seinän takaa. Lisäksi he hoitivat puolestani tilatekniset asiat. En voisi olla enempää tyytyväinen lopputulokseen. Nyt olemme siellä missä asiakkaatkin. Apteekissa pistäytyy ohikulkumatkalla olevia ihmisiä, mikä on meille uutta. Myös vanhat asiakkaat ovat löytäneet meidät hyvin, hän kertoo.

Vanha apteekki uusilla mausteilla

Rauman Ensimmäisen Apteekin asiakkaat ovat voineet tilata apteekista muun muassa annosjakelupalvelun ja lääkkeiden kotiinkuljetuspalvelun. Muuton yhteydessä apteekki sai tilaisuuden jatkaa palveluvalikoimansa laajentamista. Joustavan ja nopean tilasuunnittelun avulla uusien toimintojen istuttaminen apteekkitilaan sujui ongelmitta.
– Apteekki on vahvasti mukana ihmisten arjessa, siksi meidän on tarjottava asiointia helpottavia uusia palveluja. Esimerkiksi meiltä löytyy nyt noutolokerikko. Lisäksi perustimme apteekin palvelupisteen kehätielle S-markettiin. Molempiin palveluihin saimme kalusteratkaisut VMP-interiorilta, Lehto kertoo.

Apteekkari painottaa, että alaa on kehitettävä yhdessä oman henkilökunnan kanssa.
– Henkilökunta haluaa työskennellä modernissa apteekissa. Kun teimme muuttoa, kaikki saivat kommentoida ja kehittää suunnitelmia. Yhteistyö oli äärettömän tärkeää, apteekkari toteaa.

Hän pysähtyy hetkeksi miettimään ja jatkaa sen jälkeen hymyssä suin.
– Yhdessä laulussa lauletaan, että ”me tehtiin tää.” Samaa voisi sanoa Rauman Ensimmäisestä Apteekista: ”me tehtiin tää apteekki!”

En olisi voinut harkita tekeväni tätä kenenkään muun kuin VMP-interiorin kanssa!

Päivi Lehto, Apteekkari
Ota yhteyttä