17.5.2017

Someron apteekki

Viherseinä ilahduttamassa

Apteekkari Marja Mäkipää etsi uusia tiloja apteekilleen Somerolta. Lopulta ne löytyivät VMP-interiorin avustuksella S-marketin yhteydestä. Nyt uusissa tiloissa voi nauttia jokaisesta työpäivästä.

Projektissa VMP-interior otti hoitaakseen koko paketin: tilasuunnittelun, palvelupolun suunnittelun, työmaavalvonnan ja kalusteiden asennuksen. Mäkipään toiveena oli saada lisää valinnanvaraa tuotevalikoimaan ja valoisuutta. Värimaailman suhteen houkutti neutraali ilme – valkoista, vihreää ja koivunväristä puuta.

– Myös reseptitoimituksen intimiteettisuoja oli vanhoissa tiloissa aika huono, joten siihen kaipasin kohennusta. Muuten annoin mielestäni aika vapaat kädet suunnittelijalle. Luotin siihen, että VMP-interior on tehnyt niin monta apteekkia, että he osaavat antaa hyviä ideoita, sanoo apteekkari.

Yksi ideoista oli näyttävä ja ilmaa puhdistava viherseinä, joka asennettiin kassan taakse ilahduttamaan sekä henkilökuntaa että asiakkaita. Apteekkari kiittelee myös valaistuksen suunnittelua.

Itse remonttiurakka hoitui VMP-interiorin valvonnassa, ja apteekkari itse pyörähti vain silloin tällöin katsomassa edistymistä. Koko rumba oli aikataulutettu siten, että kaikki tiesivät, mitä minäkin päivänä tapahtuu. Apteekkari kiittelee ison remontti- ja muuttoprojektin sujuvuutta ja ihastelee lopputulosta päivittäin.

Kaikki sujui niin kuin oli suunniteltukin! Aina, kun projektin aikana tuli joku kysymys, siihen sai VMP-interiorilta nopeasti vastauksen ja varmuuden, että asia on hoidossa eikä koskaan tullut sellainen olo, että kyselisin turhia. Lopputuloksena me kaikki saimme kuin uuden työpaikan uusissa tiloissa. Parasta on tunne, että täällä viihtyvät kaikki – sekä asiakkaat että henkilökunta.

Apteekkari Marja Mäkipää, Someron apteekki
Ota yhteyttä