2.11.2018

Tampereen Tammerkosken apteekki

Täydellinen muodonmuutos!

Tammerkosken apteekissa laitettiin kaikki uusiksi nimestä ja toimitilasta alkaen.

Ratinan kauppakeskus on nopeasti noussut urbaaniksi kohtaamispaikaksi. Uudet liiketilat kauppakeskuksessa toivatkin mukanaan modernin myymälätilan lisäksi mahdollisuuden tavoitella suurempaa asiakasvirtaa. Apteekkari Marja Kalliola kehuu yhteistyön VMP-interiorin kanssa onnistuneen erinomaisesti.

– Heidän asiantuntemuksensa avulla saimme pohjaratkaisusta selkeän ja asiakaspuolelle järkevästi tilaa.

VMP-interior suunnitteli tilan lapsiystävälliseksi ja esteettömäksi. Apteekissa on enemmän hyllytilaa ja tuotteita esillä ilman, että käytävien leveys olisi pienentynyt.

Sisustusta on inspiroinut Tammerkosken alueen arkkitehtuuri ja Ratinan moderni funkkishenki. Näyttävänä yksityiskohtana on tiiltä jäljittelevä panelointi ja design-valaisimet.

– Toiveeni oli saada tilaan graafiset Pilke-valaisimet. Ne määrittelivät mustavalkoisen värimaailman. Halusin, että apteekissa näkyy paikallisuus ja siinä myös onnistuttiin.

Olemme saaneet asiakkailta paljon kehuja valoisuudesta sekä selkeistä ja isoista opasteista. Myös henkilökunnan on mukava tehdä töitä, kun apteekista on saatu ihanan viihtyisä ja rauhallinen.

Marja Kalliola, Apteekkari

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Apteekki huokuu selkeyttä, rauhaa ja valoa.
  • Yksityiskohtien ja ympäröivän miljöön huomiointi suunnittelussa.
  • Tiiltä jäljittelevä puupanelointi toimii katseenvangitsijana kassan ja suoratoimituksen yhteydessä.
Ota yhteyttä