21.4.2017

Tampereen Turtolan apteekki

Enemmän tilaa ja esteettömyyttä

Kristiina Järvinen hyppäsi professorin uralta apteekkariksi. Tampereen Kirkko-Apteekki oli Järvisen ensimmäinen apteekki. Se oli hyvin perinteikäs, reilusti yli 100 vuotta vanha apteekki Amurin alueella. Asiakaskunta oli vakiintunutta, mutta apteekkitila ja sijainti eivät palvelleet nykyaikaisen apteekin tarpeita.

Apteekki päätettiin siirtää Turtolan kauppakeskukseen, jossa apteekille oli tarjolla runsaasti enemmän tilaa ja hyvä sijainti päivittäistavarakaupan yhteydessä. Samalla nimi vaihtui Turtolan apteekiksi.

Järvisen toiveena oli selkeä, tilava ja esteetön apteekki. Hän halusi, että asiakkaat löytävät helposti etsimänsä ja siksi selkeillä opasteilla oli suuri rooli myös tilasuunnittelun kannalta. Lisäksi toiveena oli Apteekki-brändin raikas värimaailma.

VMP-interiorin kanssa kaikki sujui teippauksista kalusteiden asentamiseen ja jopa käytetyn lääkelaatikoston hankkimiseen, kuljetukseen ja asentamiseen. Kommunikaatio oli helppoa ja koko projekti meni älyttömän hyvin – tämä tilahan oli valmis jopa etuajassa.

Apteekkari Kristiina Järvinen, Turtolan apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Asiakaslähtöinen suunnittelu takasi onnistuneen lopputuloksen.
  • Näyttävät, kohokirjaimin toteutetut opasteet auttavat apteekin asiakkaita löytämään etsimänsä.
Ota yhteyttä