8.11.2018

Toivakan apteekki

Ihan kuin kaupungissa!

”Ollaanko me nyt tultu ihan oikeaan paikkaan”, huokaavat asiakkaat ihastuksissaan saapuessaan uusittuun Toivakan apteekkiin.

Toivakan apteekki on toiminut samoissa tiloissa jo 30 vuotta. Kesän lopussa se koki suuren muutoksen – niin suuren, että moni hieraisi silmiään astuttuaan sisään tuttuun apteekkiin.

– Meiltä on kysytty, saako tänne tulla arkivaatteissa, naurahtaa apteekkari Tuija Laukkanen. Toivakan apteekkiin saa tulla juuri sellaisena kuin on! Muutos on saanut asiakkaiden kielenkannat irtoamaan ja vitsit lentämään. Palaute on ollut niin hyvää, että hymy on ollut herkässä apteekin henkilökunnalla koko syksyn ajan.

– Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan. Aikataulussakin pysyttiin hämmästyttävän hyvin, eikä meidän ole tarvinnut turhia stressata. Myös henkilökunta viihtyy ja pääsee toteuttamaan osaamistaan paremmin, Laukkanen myhäilee.

Kommentteja tulee edelleen päivittäin. Apteekkimme on todettu ihanan uudenaikaiseksi ja jotkut ovat ihastelleet olevansa kuin kaupungissa. Asiakkaat ovat olleet innoissaan myös laajentuneesta valikoimasta.

Tuija Laukkanen, Apteekkari

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Akustoidut reseptitiskit takaavat sujuvan asioinnin.
  • Vanha hallitseva tiskikokonaisuus ja turhat huoneet poistettiin, jolloin apteekkiin saatiin avara, toimiva palveluvalinta.
Ota yhteyttä >