1.9.2016

Valkeakosken Koskikaran apteekki

Toiveiden mukainen apteekki

Apteekkari Outi Jensen iloitsee uudesta apteekistaan Valkeakoskella. Apteekki on juuri sellainen kuin hän toivoi ja koko remonttiprojekti sujui VMP-interiorin ohjauksessa niin hyvin, ettei parantamisen varaa ollut.

VMP-interior otti alusta lähtien projektin ohjat käsiinsä ja huolehti vuokraneuvotteluista osuuskaupan kanssa.

– Sain Veli-Matilta monia arvokkaita neuvoja. Hän osasi sanoa, millaisia ratkaisuja muualle oli tehty ja millaisia remontteja tila vaatii, joten vuokraneuvottelut sujuivat hänen avullaan vaivattomasti, kertoo apteekkari Jensen.

Hänen toiveenaan oli mahdollisimman selkeä, esteetön ja hyvän yksityisyydensuojan tarjoava apteekki ja sellainen lopputulos myös on. Työntekoa nopeuttava Rowa-robotti, uudet tietokoneet ja kalusteet löysivät paikkansa saumattomasti ja remontti eteni sovitussa tahdissa.

– Projekti oli kyllä hyvin suunniteltu, kaikki ajoitukset olivat kohdallaan. Parasta oli se, että kaikki, mitä VMP-interiorin kanssa sovittiin myös pidettiin. Aikataulut pitivät hirmu hyvin ja he kuuntelivat toiveitani ja olivat helposti tavoitettavissa. Sain sellaisen apteekin kuin toivoinkin, kiittelee Jensen.

Pienetkin asiat ja toiveet otettiin VMP-interiorilla aina hyvin vastaan. Se oli isossa remontissa tosi tärkeää.

Apteekkari Outi Jensen, Koskikaran apteekki
Ota yhteyttä >