23.4.2018

Vantaan Korson apteekki

Muutos vauhdittaa myyntiä

Korson apteekin apteekkari Heli Lainonen tiesi jo entuudestaan, että kun suunnittelu ja asennus toimivat, niin lopputuloksesta tulee hyvä. Ja niinhän siitä tuli.

Vantaan Korson apteekin tilat olivat hyvät ja suuret ja perustoiminnot oikeassa järjestyksessä, mutta edellisestä remontista oli jo aikaa ja osa kalusteista vaati ehostusta. Reseptitoimitukseen taas tarvittiin nykyisten määräysten mukainen ja itsehoitopuolelle tilaa kampanjatuotteiden esillepanoon.

Liiketilan muoto pysyi samana, mutta suunnittelijamme oivalluksilla tila saatiin hyödynnettyä entistä paremmin ja tilaan saatiin näyttävyyttä. Asiakastilassa on paljon pylväitä, ja aiemmin hyllyt olivat sijoiteltu hieman sokkeloisesti niiden väliin. Linjat suoristettiin niin, että tila on helppo hahmottaa.

– Tiesin jo aiemmasta kokemuksesta voivani luottaa siihen, että VMP-interiorin kanssa suunnittelu ja asennus sujuu. Arvostan joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä ja sitä näiltä asentajilta löytyy. Jos he huomaavat, ettei jotain asiaa voikaan toteuttaa ihan niin kuin on piirretty, he muokkaavat toteutusta hieman ja lopputulos on mitä mainoin, kehuu Lainonen.

Tiesin jo aiemmasta kokemuksesta, että voin luottaa siihen, että VMP-interiorin kanssa suunnittelu ja asennus sujuu. Kaikki sujui tälläkin kerralla mainiosti. Itsehoitopuolella on voinut tietyissä tuoteryhmissä nähdä jo pienessä ajassa uuden esillepanon vaikutuksen myyntiin.

Apteekkari Heli Lainonen, Korson apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Tilaan saatiin lisää myyntipinta-alaa ja kokonaisuudesta helpommin hahmotettava.
  • Uusilla vaaleilla kalusteilla tila muuttui avarammaksi.
Ota yhteyttä >