26.6.2020

Hyvinkään Vehkojan apteekki

Uutta putkeen

Kun Minna Collin kuuli toukokuussa 2019 saaneensa luvan, hän pyöritti arkea vielä Kotkassa. Kahden kaupungin loukussa oleva apteekkari tarvitsi Hyvinkäälle jonkun koordinoimaan remonttia ja valvomaan hänen etuaan.

Työt haluttiin aloittaa kesäkuukausien aikana, heti valitusajan umpeutumisen jälkeen. Ainoa, joka vastasi kesälaitumilta apteekkarin avunpyyntöön, oli VMP-interior.

– Arvostan sitä, että Veli-Matti keskeyttilomansa vuokseni. Kävin Showroomissa tutustumassa kivoihin tilaideoihin. Se vahvisti tunnetta, että haluan tehdä heidän kanssa yhteistyötä. On hyvä, että pystyin testaamaan ratkaisuja ja muokkaamaan niitä omaan tarpeeseen sopiviksi. Nappasin Showroomista esimerkiksi akustiikkatuolit, joita ei joka paikassa ole!

Remontoitavaa asiakastilaa oli 172 neliötä. VMP-interior suunnitteli ja koordinoi kattavan remontin ja toimitti uudet kalusteet. Samalla hoituivat myös tekniseen rakentamiseen liittyvät yksityiskohdat, kuten uusien sähköjen vetäminen ja ilmastoinnin parantaminen.

Rahanyörit tiukassa

Rahoituksen järjestäminen on uudelle liiketoiminnalle elintärkeää. Vaikka Collin oli toiminut Kotkassa apteekkarina jo viisi vuotta, hän törmäsi haasteisiin etsiessään rahoittajaa.

Rahoituksen järjestäminen vei puoli vuotta – kesästä jouluun. Sinä aikana maksettavaksi kertyi laskuja muun muassa remontista ja uudesta vaihto-omaisuudesta. VMP-interior tarjosi rahoitukseen joustavan aloitusmallin, jonka avulla kuukausittaiset kustannukset pysyivät helposti hallittavissa ennen lopullisen leasing-rahoituksen myöntämistä.

Haasteista huolimatta Vehkojan apteekki avattiin aikataulun mukaisesti.

– VMP-interiorin ratkaisu helpotti paljon tilannettani. Olisin tietenkin voinut vetkuttaa ja odottaa, mutta mietin, että rohkea rokan syö. Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä, ja niin ne järjestyivät nytkin, apteekkari toteaa hymyillen.

VMP-interiorin ratkaisu helpotti paljon tilannettani.

Minna Collin, Apteekkari
Ota yhteyttä >