< Takaisin

Liikuteltava ovisulku

Liikuteltava palvelupiste oviaukkoon! Tällä kalusteella palvelet koronapandemian aikana asiakkaitasi ovelta. Malli on lisäosien avulla sopiva niin tuulikaappikohteisiin kuin myös kauppakäytävälle aukeaviin apteekkeihin. Kalustetta voidaan käyttää koronapoikkeusajan ohella myös normaalina lisäkassana tai palvelutiskinä ruuhka-aikoina tai kun henkilöstöä on rajallisesti ja haluat muutoin rajoittaa asiakaskulkua apteekkiin.

Palveluaukossa pärskesuojana on tuttu akryylilevy, jonka alaosassa on avattava ja suljettava palveluluukku. Antibakteerinen helposti puhtaana pidettävä laminaatti asiakas- ja työtasoissa, kotimaista tuotantoa. 

Erikoisrakenne; toimitetaan nopeasti rahdilla valmisosissa, nopea kasata (noin 15-30min, kun osat purettu paketista). Ei vaadi varsinaista asennusta, osat nostetaan paikoilleen ja itse pitää vain kiinnittää 4kpl siipimutterilla olevia ruuveja. Täydellinen työpistevalmius. Lisätilauksesta johtopaketti atk- ja sähköjohdoista, joilla saa koneet toimimaan tässä tiskissä. Pakettien johtopituudet 5m, 7,5m, 10m, 15m, 20m ja lisäksi erikoispituus yli 20m. 

Pyörät ovat lukittavat. Pysyy hyvin paikoillaan ja on helposti siirrettävissä pois ovensuusta kun tarve vaatii. Jos oviaukko on leveämpi, kuin 1m, niin saatavana lisäosia joilla kulku apteekkitilaan estetään. Tarjotaan tapauskohtaisesti. Kun tiskiä ei tarvitse enää käyttää, se on helppo purkaa takaisin osiin, ei vie paljon tilaa. Voidaan säilyttää varastossa tai esim. taustatiloissa kaappien päällä myöhempää käyttöä varten. 

Katso erilaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja oviaukkoihin Lisäosat-esitteestämme >

Tilaukset ja tiedustelut: asiakaspalvelu@vmp-interior.fi,  p. 02 824 1000.

Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi