17.3.2022

Uudenkaupungin rantatunnelmaa

Uudenkaupungin 2. Uudessa apteekissa puhaltaa uudet tuulet, tietystikin raikkaat merituulet. Remontti on parhaillaan käynnissä ja tuleva merellinen ilme alkaa jo pikkuhiljaa hahmottumaan. Liiketilaan on valittu rantatunnelmaan sopivia sävyjä ja kivana yksityiskohtana sisustukseen liitetty pelastusrengas antaa pirteää oranssia tehosteväriä tilaan. Pelastusrengas on nyt myös apteekin uudessa logossa ja väri toistuu kautta linjan apteekissa, onhan myös Avainapteekin brändiväri sama. Apteekin koko ilme ja olemus päivittyy nyt kerralla, vaikka liiketila on sama tuttu ja ihan kaikkea ei ole tarvinnut edes kokoaan uusia, vaan vanhaakin on hyödynnetty tuunaamalla.

Pohjaratkaisu on suunniteltu uudeksi, mikä vaikuttaa positiivisesti tilankäyttöön, palvelupolkuun ja asiakaskokemuksen parantumiseen. Suoratoimituspisteiden seinäkkeet ja myyntikolmiot ovat uudet, asiointirauhaa ja intimiteettisuojaa on parannettu.  Samoin suurin osa valintahyllyistä on uusia, vaikka niiden joukkoon saatiin kyllä myös aikaisempiakin hyllyjä uusiokäytettyä muuttamalla niitä uuteen ilmeeseen sopiviksi. Kassakalusteet ovat uudet ja nyt apteekkiin valittiin myös hybridikassa.

Aikaisempi värimaailma ja ilme on korvattu kokonaan maanläheisillä hiekanruskeilla sävyillä ja maanläheisillä materiaalivalinnoilla, mm. asiointipisteiden akustoivalla huovalla. Puupintaa on lisätty ja odotustilassa voi ihailla suurta rantamaisemaa. Uutta ovat myös asiakastuolit ja valaisimet, valaistusta parannettiin samalla huomattavasti. Valintaosaston toimintoja ja myynnillisyyttä tullaan vielä viimeistelemään useilla uusilla myyntikalusteilla ja -pöydillä. Myös taustatyötilat kokivat uudistuksia, nyt on reilusti säilytystilaa sielläkin.

Remontin ollessa nyt käynnissä, apteekki palvelee silti normaalisti. Remontti etenee pala palalta ja jo maanantaina apteekki avaa ovensa valmiina! Odotellaan jo innolla miltä näyttää, kun kaikki on kunnossa.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi