4.5.2018

Ajatustenvaihtoa kansanedustajan kanssa

Sosiaali- ja terveysvaliokunnassa vaikuttava kansanedustaja Kristiina Salonen poikkesi juttusilla Showroomissamme Helsingin Arabiakeskuksessa. Salonen tutustui toimintaamme ja keskustelut pyörivät varsin ajankohtaisissa aiheissa, mm. apteekkialan tulevaisuudessa, miten ala Suomessa kehittyy ja minkälaisia toimenpiteitä ja uudistuksia on jo tehty ja nähty.

Koko apteekkialalla käynnissä oleva murros sivuaa tietysti hyvinkin läheltä liiketoimintaamme, koska olemme aivan kärjessä kehittämässä ja tarjoamassa uusia toiminta- ja palvelumalleja. Uusimpia esimerkkejä tulevaisuuden kehittyneistä palveluista ovat mm. juuri viikko sitten Apteekkaripäivilläkin osastollamme esillä olleet VideoApteekki-palvelu ja noutolokerikot. Apteekkien ja apteekkipisteiden määrän lisääminen ja nykyisen järjestelmän säilyttäminen ovat mielestämme tärkeitä asioita apteekkialan toimivan ja turvallisen kehittämisen kannalta.

Apteekkialan lisäksi Salonen tutustui samalla käynnillä tietysti myös sairaala- ja hoivasektorin uutuuksiimme. Toimitusjohtajamme esitteli Suomessa täysin edistyksellistä NEROHEALTH-tuotesarjaamme, joten keskusteltiin luonnollisesti lääke- ja lääkitysturvallisuudesta sekä lääkelogistiikasta.  

Sairaaloissamme on paljon kehittämisen tarpeita. Vanhasta ajattelusta poisoppiminen ja uusien prosessien omaksuminen vaatii tiivistä yhteistyötä sairaalan ja toimittajan välillä. Meillä on suuri intressi, halu ja tahtotila tuoda uuden tekniikan ja teknologian myötä kehittyneitä ratkaisuja Suomeen entistä turvallisemman ja toimivamman sairaalatoiminnan saavuttamiseksi. Kehityshankkeidemme tulokset ja uudet sairaala- ja hoivasektorin tuotteemme, NeroBot-mobiilirobotti, NeroCare-hoitovaunu ja NeroSafe-älylääkekaappi tarjoavat juuri näitä uusia mahdollisuuksia vapauttaa aikaa hoitajilta varsinaiseen hoitotyöhön, samalla ne parantavat turvallisuutta niin hoitajan kuin potilaankin näkökulmasta ja tuovat myös bonuksena taloudellista säästöä, kun prosessit yksinkertaistuvat.

Hienoa, että saimme Kristiinan käymään luonamme. ”Raumlaisittai” napattiin tietysti tuttavallinen kuva.

Toivotamme Kristiinalle aurinkoista kevättä!

 

 

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi