5.9.2019

Apteekin palvelupisteet asiakkaiden lähellä

Apteekin palvelupistelupia on myönnetty viimeaikoina useita. Yksi palvelupistelupa saatiin meille tänne Raumallekin. Rauman Ensimmäisen Apteekin alaisuudessa aloittava uusi palvelupiste tavoittaa jatkossa näppärästi ihmisiä Kehätien S-marketissa.

VMP-interiorilla oli toki osuutta palvelupisteenkin kalustuksessa. Rauman Ensimmäisen Apteekin muuton ja täysremontin jatkeeksi toimitimme vartavasten palvelupistetoimintaan tarkoitetun lääkekaapin S-markettiin. Avajaisviikko on parhaillaan käynnissä Raumalla ja uuden palvelun käyttöönotto on herättänyt jo paljon kiinnostusta ihan paikallislehtitasolta saakka.

Palvelupistelupia saaneille vinkiksi, että meiltä löytyy valmis ratkaisu palvelupisteen toimintaan. Lukittavat turvalliset metallikaapit erityisominaisuuksin palvelevat käyttötarkoituksessaan hienosti. Rungon sisään avautuvat ovet eivät estä auki ollessaan työskentelyä kaapin edustalla ja metalliset ulosvedettävät hyllyt parantavat huomattavasti käyttömukavuutta ja ”täyttölogiikkaa”. Välijakajilla ja läpinäkyvillä pleksireunoilla ja hyllyjen kallistusmahdollisuudella viimeistelty kaappi on taatusti onnistunut valinta juuri tähän tarkoitukseen.

vmp-interior_toimitti_apteekin_palvelupisteen_laakekaapin.jpg

vmp-interior_apteekin_palvelupiste_apteekkipiste_laakekaappi.jpg

vmp-interior_palvelupistekaappi_vakiosisalto.jpg

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi