13.6.2019

Apteekki järvinäköalalla. Parkanon apteekin avajaisviikko käynnissä.

Parkanon apteekille löytyi taannoin upea uusi liiketila. Muuttomatka entisestä paikasta uuteen osoitteeseen ei ollut pitkä, mutta siirtyminen uusiin tiloihin toi paljon positiivista mukanaan.

Paitsi että nyt apteekin ikkunoista avautuu huikea rinnenäkymä järvimaisemalla, uudet tilat ovat huomattavasti käytännöllisemmät ja melkein tuplaten suuremmat. Vanha, hieman sokkeloinenkin ja useampikerroksinen tila on nyt vaihtunut uudeksi, todella avaraksi, helppokulkuiseksi ja valoisaksi apteekiksi.

Muuton yhteydessä kalustuksessa uusittiin melkein kaikki. Mukaan vanhasta paikasta lähti kuitenkin jotain, kuten kassan taakse sijoitettu taulu, josta ammennettiin uuteen sisustukseen metsäistä teemaa. Metsämaisemaa näkyy nyt muuallakin uudessa apteekissa ja apteekin värit ovat raikkaan valkoisen ja vihreän yhdistelmää. Uutena apteekissa asiakkaita palvelee nyt myös kätevä lääkejätteen palautuspiste.  

Tässä vielä kuvia asennuksen ajalta kun apteekki alkoi uuteen paikkaan hahmottumaan ja muutama kuva juuri valmistuneista tiloista.

Erittäin hyvästä yhteistyöstä kiittäen VMP-interiorin väki toivottaa aurinkoista kesää Parkanoon!

asennus_parkanossa_apteekkisuunnittelu_vmp-interior.jpg

vmp-interior_parkanon_apteekin_asennus.jpg

parkanon_apteekki_uusissa_tiloissa_muutto_vmp-interior.jpg

parkan_apteekki_uudistettu_muuton_yhteydessa_vmp-interior.jpg

parkanon_apteekin_asennus_vmp-interior.jpg

asennus_loppusuoralla_parkanon_apteekissa_vmp-interior.jpg

 

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi