13.9.2018

Apteekki vaihtoi paikkaa ja nimeä, Tammerkosken apteekki Ratinassa aukesi tällä viikolla

Tampereella apteekit ovat tiuhaan muuttaneet keskustasta kauppakeskuksiin. Tällä viikolla avajaisia on vietetty Kauppakeskus Ratinassa. Muuton yhteydessä vaihtui myös apteekin nimi, kun entinen Finlaysonin apteekki on nyt osuvammin Tammerkosken apteekki.

Apteekki on kokenut siis täyden uudistumisen. Uuteen liiketilaan suunniteltiin kokonaan uusi sisustus ja aikaisempaa suurempi asiakas- ja myymälätila palvelupolkuineen. Ilme on hyvin graafinen, selkeä ja rauhallinen. Yksityiskohdat ovat tarkoin harkittuja. Persoonallisuutta ilmentävät mm. upeat design-valaisimet sekä Tammerkosken ja Ratinan alueen arkkitehtuurista ideansa saanut tiilikuviointi kassan taustalla ja suoratoimitustiskeissä. Graafisessa tilassa tiilistruktuuri huokuukin lämpöä, sillä panelointien toteutus on jykevää suomalaista puuta. Apteekin toiminnallisuus ja asiakaskokemus tilassa on viimeistelty näyttävillä ja selkeillä opasteilla.

VMP-interiorin väki toivottaa Ratinaan vauhdikasta ja aurinkoista syksyä!

vmp-interior_tammerkosken_apteekki_ratina_b.jpg

vmp-interior_tammerkosken_apteekki_ratina_c.jpgvmp-interior_tammerkosken_apteekki_ratina_d.jpgvmp-interior_tammerkosken_apteekki_ratina_e.jpg

 

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi