15.11.2018

Ei me turhaan kutsuta NEROCARE-hoitovaunua Suomen parhaaksi!

Jopas on melkoinen viikko meneillään! Osa sairaalajengistämme poikkesi alkuviikolla Saksassa Düsseldorfissa suurensuurilla Medica 2018 messuilla toteamassa että ajan hermolla ollaan, vahvasti. Saksassa esillä oli varsin saman näköistä kalustoa, kuin mitä nyt loppuviikolla nähdään osastollamme Farmasian Päivillä Helsingin Messukeskuksessa.  Monipuolinen ja käyttäjien toiveisiin vastaava NEROCARE-hoitovaunumme on aivan uutta Suomessa, mutta muualla Euroopassa nämä edistykselliset hoitajan apulaiset rullaavat jo iloisesti. Maastrichtissa Hollannissa näitä otettiin juuri kerralla käyttöön 150 kpl täysillä integroinneilla sikäläisiin sairaalan tietojärjestelmiin. Ja pää on jo auki myös Suomessa, kiinnostus NEROCARE-hoitovaunuamme kohtaan on tällä hetkellä todella kovaa!

Samaan aikaan kun Düsseldorfissa vielä tutustuttiin uusiin innovaatioihin, Suomeen jäänyt osa sairaalapuolen miehistöstämme kiirehti jo laittamamaan käyttövalmiiksi NEROCAREA Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa. Savonia hyppäsi koulutusvälineistössään Suomessa edelläkävijäksi! Opetuskäyttöön räätälöity älylääkevaunu on kova juttu! Hoitoalan ammattilaiset pääsevät näin jo koulutusvaiheessa käsiksi uusimpaan ja Suomeenkin kovaa vauhtia vyöryvään älylaiteaikaan.

Tähän on hyvä lainata teksti Savonian ja terveysalan täydennyskoulutuksen Facebook-päivityksestä:

”Hiphei! Olemme saaneet ensimmäisenä ammattikorkeakouluna älylääkevaunun opetuskäyttöömme! Tämä upea tekniikan huipentuma tulee olemaan läsnä myös täydennyskoulutuksissa. Keväällä on tulossa mm. Lääkehoidon arviointi ja lääkitystiedon ajantasaistaminen -koulutus. Tiesitkö muuten, että potilaan/asiakkaan lääkitystietoja ei tarkisteta riittävästi ja tämä aiheuttaa iäkkäiden päivys-tyskäynneistä 30%! Kuvassa vaunua ihastelemassa Savonian lehtorit Sari Husso ja Leena Koponen, atk-suunnittelija Juha Laitinen sekä VMP-interior Oy:n projektimyyjä Teppo Korhonen ja tekninen asiantuntija Timo Virko. #edelläkävijä VMP-interiorSavonia AMK – Savonia University of Applied Sciences Terveysalan täydennyskoulutus

(Pääkuva: Savonia AMK)

 

Muutama kuva vielä Saksan Medicasta ja Farmasian Päivien osastoamme pystytetään parhaillaan. Valmiina eturivissä Messukeskuksessa on tietysti myös NEROCARE!

vmp-interior_dusseldorf_medica.jpg

vmp-interior_nerocare.jpgfarmasian_paivat_pystytys_vmp-interior_nerocare.jpg

Facebook Twitter
Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi