26.9.2016

Jessen käsissä hoituu homma kuin homma

Toiveita on kuultu ja jatkamme blogissa ripotellen henkilöesittelyjä, kerromme keitä meitä täällä työtehtävien takana häärii.

VMP-interiorin pika-apua Jesseä on ympäri Suomen tituleerattu ”apteekkitalkkariksi”, sen verran tiuhaan tahtiin tämä nuori mies  kiertää paikasta toiseen auttamassa kaikessa missä tarvitaan vasaraa tai porakonetta. Hyväntuulinen Jesse ilmestyy paikalle, oli sitten kyse vaativammasta asennuksesta, lamppujen vaihdoista tai vaikka arvotaulun kiinnittämisestä apteekin seinään.

Luonnollisesti tässä varmaan esiteltäisiin pelkästään apteekki- ja lääketilojen maailmaan sopivia yhteyksiä henkilöstönkin kohdalla, mutta kun kyseessä on Jessen esittely, niin osaamisaluetta voidaan helpostikin laajentaa.  Kun tälle ”apteekkitalkkarille” antaa moottorisahan käteen, syntyy vapaa-ajalla joko lava kaupalla halkoa ja klapia tai kuvassa näkyvää apteekki- ja lääketiloihin verraten vähän perinteikkäämpää  ja krouvimpaa suomalaista rakennusjälkeä.

Jessen työpäivät koostuvat paitsi ympäri Suomen suoritettavista tavaroiden toimituksista asennuksineen sekä asiakkaiden huoltoa ja fiksausta vaativista asioista, myös Rauman varastolla toimitusten valmistelusta ja kokoonpanojen kasaamisesta. Tällä kaverilla pysyy kädessä siis mikä tahansa työkalu ja kaikki hommat hoituu, hymyillen.

Työpaikan kahvipöydän päässä Jesse on puhelias tyyppi, joka huumorin sävyttämänä aina ensimmäisenä ehtii jakamaan muille viikonlopun vinkit toteuttamistaan riistaruuista ja tiedot metsästyssaaliiden määrästä. Meillä VMP-interiorilaisilla on tiuhaan myös vapaa-aikana piippaileva WhatsApp-ryhmä. Sieltä Jessen luontokuvat niin porkkanoita syövistä peuroista, mäyrän ja ketun kohtaamisista, kuin myös sorsastusreissulla lämpenevästä paistinpannusta ovat heti työkavereidenkin nähtävillä.

Koulutukseltaan Jesse on metallipuolen miehiä ja hommiin hanakasti tarttuva asenne on koulinut nuoresta kaverista todellisen käytännönasioiden taitajan ja ongelmanratkojan. Jesse on aina ilolla asiakkaidemme käytettävissä, milloin mihinkin hommaan.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi