24.5.2017

Kävipäs meille Kasvu Openissa mukavasti!

”VMP-interior kiilasi kunniamainintaan Kasvu Openissa – jatkaa finaaliin.” Näin uutisoi paikallislehti Länsi-Suomi eilisillan verkkoartikkelissaan. Piti oikein lainata Länsärin otsikko tähän suoraan, koska jotenkin tuo kiilaaminen kuulostaa hyvälle, kun on sentään kyseessä ”kilpailu”. Ja niinhän me varmaan tehtiin, kiilattiin, vaikka tietysti vähän leikkimielisesti. Satakunnan Kasvupolun porukka oli kyllä niin kovaa, että varmaan vähintään ”loppusuoran keulille kiilautuminen” kuulostaa ihan todelliselta.

Rinta rottingilla voidaan kyllä todeta, että viimeinen kuukausi on ollut aika haipakkaa! Kasvu Openin mukanaan tuomat kontaktit, ideat, strategian selkeytykset, tarkennetut kasvutavoitteet ja ennen kaikkea into tulevaisuuden haasteita kohtaan ovat olleet viime aikoina näkyvä osa yrityksen arkea. Moni asia konkretisoitui ja päätyi toteutusasteelle ihan kuin itsestään, kun iso pyörä ensin nytkähti liikkeelle. Sen jälkeen viikkoihin mahtuukin valtavasti kaikkea; hommia on paiskittu, porukkaa rekrytoitu, resursseja vahvistettu ja toimintasuunnitelmia luotu. Paras anti lienee siinä, että tietoisuus meistä levisi Kasvu Openin kautta juuri toivottuihin kohde- ja sidosryhmiin, joilta olemme jo tähän mennessä saaneet paljon eväitä. Nyt meillä on monet ovet avoinna ja virtaa vanttuissa ihan mielettömästi! Uudet asiat innostaa ja halu kehittyä ja kehittää on suuri!

Kaiken kaikkiaan siis todella hieno kokemus tähän asti ja sokerina pohjalla tieto siitä, että tästä homma jatkuu. Tämähän onkin vasta alku ja ihan varmasti syksyn Kasvu Open Karnevaaliin mennessä meillä on paljon kerrottavaa, mitä kaikkea ollaan saatu toimeksi!

Vahvalla ja osaavalla porukalla on hieno tehdä hommia! Ja sen verran vielä mainospuhetta tähän, että testaappa meidän ammattitaitomme ja tilaa meidät ratkomaan vaikka liiketila-, lääkelogistiikka- tai muu ongelmasi!

vmp-interior_jatkoon_paasyn_iloa.jpg

vmp-interior_paasi_kasvu_openin_jatkoon.jpg

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi