29.3.2019

Kevätkompa: Mitä yhteistä on puusepällä, tuotantotalouden insinöörillä ja suunnittelijalla?

Äkkiseltään voisi ajatella, että otsikon ammateilla ei juurikaan löydy yhtäläisyyksiä. Yhdistelmä systemaattista tarkkuutta ja matemaattisuutta, visionääristä ja visuaalista luovaa ajattelutaitoa ja vielä tuotannollista kädentaitojen osaamista kuulostaa lähes mahdottomalta. Vaan eipäs olekaan! Siitä on todisteena työharjoittelua meillä parhaillaan suorittava Anniina Smith, jolta löytyy näin oivallinen yhdistelmä koulutustaustaa. 

Anniinan tietokoneruudulla on pyörinyt kevään uutuustuotesarjamme Siro. Siro-sarja koostuu kolmesta eri tuoteryhmästä, jotka määräytyvät käyttökohteen mukaan. Hyllynpäätypöytiin, myyntipöytiin ja myyntilaareihin jaettu sarja on erittäin monipuolinen ja valmiista osista saadaan koottua minkälaiseen tilaan tahansa sopiva ryhmä myyntiä edistämään.

Eri kalusteet on helppo yhdistää toisiinsa halutuksi kokonaisuudeksi. Kalusteissa on siro metallirunko, seinämät voidaan jättää ilmavan tyhjiksi tai ne voidaan toteuttaa levyillä, jolloin kalusteen sisään saadaan myös säilytystilaa. Päälle sopii laariksi puinen kori, jonka väriä vaihtamalla Siro saadaan sopimaan aina apteekin tai myymälän sisustukseen. Puinen kori voidaan myös korvata akryyliboxilla ja senhän taas voi vaikka teipata mieleisekseen jos ei sitten halua vaan korostaa tuotteita läpinäkyvin seinämin. Ja kun kampanjatuotteet vaihtuvat ja tarvitaankin pöytätasoa, voidaan nämä laatikot kääntää ylösalaisin, jolloin ne toimivatkin korotettuina pöytätasoina! Hyllynpäätyosiakin voidaan kääntää kaksi vastakkain ja näin saadaan aikaan korkeampi Siro keskilattiakaluste. Loputon määrä mahdollisuuksia yhdistellä!

 

Voisiko myyntikalusteelta enää edes enempää toivoa?

 

Näin me tuomme raikkaan ehdotuksen kevään kampanjatuotteiden myyntiin! Kannattaa tutustua ja kysyä lisätietoja!

 

siro-tuotesarja_vmp-interior.jpg

siro-myyntipoydat_vmp-interior.jpg

siro-hyllynpaadyt_vmp-interior.jpg

siro-myyntilaarit_vmp-interior.jpg

 

 

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi