30.10.2017

KIITOS KASVU OPEN 2017!

Siinä samalla kun toimisto puski töitään eteenpäin normaaliin tahtiin, viime viikolla muutamat meistä haastoivat itseään viimeistä kertaa Kasvu Open –kisan sparrauksissa Jyväskylässä. Kasvu Open huipentui Kasvu Open Karnevaaliin, jossa palkittiin kauden kovimmat kasvufirmat. Länsirannikolle ropsahti onneksi hieno palkinto Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaalle, joka onkin tuhansia rekrytoinut riveihinsä aivan pienessä ajassa. Finalistiyritysten taso oli kova emmekä itse siis yltäneet kymmenen parhaan joukkoon, vaikka kyllä osa matkaamme seuranneista oli sitäkin veikannut, että kärkikahinoissa saattaisimme olla.

Vaikka kyseessä olikin kisa, kaikille osanottajille taisi olla kuitenkin itsestään selvää, että Kasvu Openin palkintoa ei pokattu viimeisellä lavalla. Koko Kasvu Open antoi ainakin meille niin paljon, että koko matkalla saatu anti niin sparrauksista kuin uusista kontakteista oli ehdottomasti se suurin juttu. Meille Kasvu Open konkretisoi kasvusuunnitelmat arkipäivään. Koko kohinasta tuli kuin ”rakas harrastus” ja asiat pyörivät päässä ja työpöydillä kisan aikana aamuin illoin. Aktiivinen ja avoin ote asioihin tietysti edesauttoi sitä, että positiivista muutosta saatiin vajaassa vuodessa jo paljon aikaiseksi ja tästä on aivan loistavat mahdollisuudet jatkaa eteenpäin entistä selvemmin sävelin. Meille pelkkä numeerinen kasvu ei ole se ainut juttu, vaan erityisesti kiinnitämme huomiota siihen miten ja millä kasvamme. Keskiössä tässäkin ovat asiakkaamme. Heille me tässä hommia teemme, haluamme keksiä uutta ja tuoda asiakkaidemme arkeen erilaisia heidän toimintaansa helpottavia ratkaisuja kustannustehokkaasti. Monesti kisan aikana tuli huomattua, että pikkuisen ”Pelle Pelottomista” koostuva organisaatiomme ja toimintamallimme ovat harvinaisen joustavia ja dynaamisia. Näitä ominaisuuksiamme hyödyntäen haluamme jatkossa haastaa itseämme yhä enemmän. Mm. parhaillaan Innovaatiokisan voitosta poikinut YSI-hanke ja sen pohjalta tehtävä tuotekehitys on todiste siitä, että heittäydymme yhä rohkeammin täysin asiakaslähtöiseen toimintaan ja toimimme mielellään asiantuntijaroolissa ja kumppanina auttamassa tulevia asiakkaitamme jatkuvan tuotekehittelymme myötä.

Kiitos Kasvu Open! Sen lisäksi, että matka oli todella hyödyllinen ja eteenpäin vievä, se oli lisäksi helkkarin hauska!  Oikeassa ilmapiirissä innokkuus todellakin tarttuu! Huikeeta touhua!

Tässä kuvia viimeviikolta Jyväskylästä. Lisäksi videonpätkä, jossa hiukan myös ainutkertaisuutta… Ensimmäistä kertaa Suomen historiassa Helsingin Pörssi suljettiin Nasdaq-kelloa kilkuttamalla muualta kuin Helsingistä.

Movie icon vmp-interior_porssin_sulkeminen.mov

vmp-interior_kasvu_open_2017.jpg

vmp-interior_kasvu_open_2017_6.jpg

vmp-interior_kasvu_open_2017_7.jpg

vmp-interior_kasvu_open_2017_9.jpg

vmp-interior_kasvu_open_2017_2.jpg

vmp-interior_kasvu_open_2017_5.jpg

 

 

 

Facebook Twitter
Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi