7.3.2017

Kohta tipahtaa… PISARA! Neliö-lehden rinnalla alamme julkaisemaan toista asiakaslehteä

Alamme julkaisemaan uutta asiakaslehteä, Pisaraa! Apteekki- ja myymäläsisustuksiin, liiketiloihin ja tilankäyttöön keskittyvä Neliö-lehtemme jatkaa normaalisti sellaisenaan, mutta sen rinnalle on parhaillaan syntymässä Pisara-lehti. Pisara tulee keskittymään enemmänkin sairaala- ja hoivasektorin asioihin; lääkehuoltotiloihin ja lääkehuoneisiin, uusiin innovaatioihin myös julkisella puolella, mm. sairaalan sisälogistiikkaan, lääketurvallisuuteen sekä kasvavan hoivasektorin kehitystyöhön ja mm. palveluasumisen uusiin ratkaisuihin.

Ihka ensimmäinen Pisara on lähtenyt nyt painoon ja viimeistään ensi viikolla se tavoittaa läpi koko Suomen hoito- ja hoiva-alan ammattilaisia. Pisarassa kerromme avoimesti kohteistamme ja haluamme jakaa alan uusista trendeistä ja kehityksestä tietoa eteenpäin esimerkkien tavoin.  Herättelemme lukijoita ajattelemaan miten paljon toimivilla ja oikein suunnitelluilla tiloilla on vaikutusta työhyvinvointiin, työssä viihtyvyyteen, ergonomiaan ja samalla työtehoon. Ensimmäisessä Pisarassa onkin paljon juttua nimenomaan työhyvinvoinnista. Eräs hyvinvointialan julkkiskasvo mm. kertoo vinkkejään, joihin mm. työtehoseuran erikoistutkija vastaa taas omalla näkemyksellään. Pisarassa tutustumme myös useisiin juuri valmistuneisiin kohteisiimme, JUST Järvenpäähän, HUS Naistenklinikkaan ja Niilonpirtin tehostetun palveluasumisen yksikköön.  Lehdessä on paljon myös arkkitehtejä kiinnostavaa asiaa!

Hoito- tai hoiva-alan ammattilainen, olitpa osastonhoitaja tai muu lääkehuoltoalalla työskentelevä, varmista, että saat oman Pisarasi! Jos ei Pisara ala tipahtamaan, liitä itsesi postituslistallemme ilmoittamalla itsestäsi asiakaspalvelu@vmp-interior.fi.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi