27.10.2016

NEROBOT-mobiilirobottimme ensiesittely lähestyy!

Tuotekehityksemme on ollut kovassa vauhdissa! NEROBOT-mobiilirobotistamme piirretään parhaillaan jo messukuvia ensiesittelyä varten. Tämä sairaalan sisälogistiikkaan monia uusia ratkaisuja tarjoava laite esitellään ensimmäistä kertaa osastollamme Farmasian Päivillä 18.-19.11.2016.

Uusi mobiilirobottimme optimoi työnkulkua ja vapauttaa henkilöresursseja mahdollistaen toiminnan tehostamisen. Mobiilirobotti mahdollistaa sen, että työntekijöille jää esim. hoitotyössä enempi aikaa juuri ihmistä vaativiin työtehtäviin, eli siihen tärkeimpään. Aikaisempien kokemusten valossa tällainen robottikuljetin maksaa itsensä takaisin useimmiten vuodessa!

Kuljettimen päälle ja/tai vedettäväksi voimme asentaa minkä tahansa tarpeita vastaavan kaapin, laatikoston, rullakon, vaunun tai tason, esim. erikseen räätälöidyn instrumenttipöydän tai lääkevaunun. Kaluste saadaan asennettua sähkölukittavaksi, jolloin sisällön käyttö kirjautuu esim. kulunvalvontajärjestelmään.

NEROBOT-mobiilirobotti tunnistaa itsenäisesti kulkuväylänsä ja ympäristönsä. Laite on suunniteltu toimimaan yhteistyössä ihmisten kanssa niin, ettei törmäyksiä pääse tapahtumaan. Robotti osaa avata sähköovet kulkunsa mahdollistamiseksi ja myös hississä kulkeminen onnistuu aivan itsenäisesti.

Kuljettimessa on innovatiivinen käyttöliittymä, jonka kautta se toimii. Sitä voidaan käyttää melkeinpä millä tahansa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

ENSIESITTELY FARMASIAN PÄIVILLÄ 18.-19.11.2016

TERVETULOA OSASTOLLEMME 2b23!

Facebook Twitter
Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi