20.4.2018

Raikas toimisto Porissa

Kevätaurinko valaisee ja paistaa Satakunnan Yrittäjien ja Satakunnan Yritystilin yhteiseen toimistokerrokseen entistä kirkkaammin. Kahden eri toimijan yhdistetyssä toimistotilassa tehtiin huomattavia uudistuksia aivan lattiasta kattoon. Aikaisemmin hieman sokkeloinen, huoneiksi jaoteltu toimisto- ja neuvottelutila muutettiin lasiovi- ja lasiseinäratkaisuin entistä valoisammaksi ja monikäyttöisemmäksi. Tila stailattiin vaihtamalla pintamateriaalit ja samalla kalustus uusittiin kokonaan. Brändiväri raikas sininen toistuu nyt monessa paikassa valkoisen ja mustan parina.

Kiinteistön yläkerroksesta koostuvassa läpitalon liiketilahuoneistossa pääsee nyt valo virtaamaan vapaasti. Tila on jaettavissa neuvottelu- ja toimistohuoneiksi, mutta lasiset väliseinät avaamalla tila muuntautuu moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Perinteinen neuvotteluhuonemalli voidaan tilat yhdistämällä muuttaa helposti yhdeksi amfiteatterimaiseksi tilaksi, jossa pystytään järjestämään tilaisuuksia vaikka vähän suuremmallekin porukalle. Jakamalla tila taas pienemmiksi ja hyvin ääntä eristäviksi neuvotteluhuoneiksi, avaruudentunnusta ja valoisuudesta ei tarvitse tinkiä ilmavien lasiseinien ja kevyiden verhorakennelmien ansiosta. Uusittu kohtaamistila houkuttelee istahtamaan vähän vapaammin ja kaikkialla on kiinnitetty huomiota tilan akustiikkaan erilaisin akustiikkaratkaisuin. Äänieristävyys on todella tärkeä asia tällaisessa tilassa.

Tämän muutostyön kohdalla VMP-interior vastasi tilan suunnittelusta ja projektinjohtamisesta sekä -toteutuksen valvonnasta. Kilpailutimme valmiiksi urakoitsijat ja kalustetoimittajat sekä vastasimme kaikkien muutostyöhön liittyvien asioiden osalta aikatauluttamisesta.

Terveisiä ja työn iloa Poriin!

 

vmp-interior_toimistosuunnittelu_design_sisustus_kalustus_satakunnan_yrittajat_yritystili_9.jpg

vmp-interior_toimistosuunnittelu_design_sisustus_kalustus_satakunnan_yrittajat_yritystili_2.jpg

vmp-interior_toimistosuunnittelu_design_sisustus_kalustus_satakunnan_yrittajat_yritystili_4.jpg

vmp-interior_toimistosuunnittelu_design_sisustus_kalustus_satakunnan_yrittajat_yritystili_8.jpg

vmp-interior_toimistosuunnittelu_design_sisustus_kalustus_satakunnan_yrittajat_yritystili_3.jpg

vmp-interior_toimistosuunnittelu_design_sisustus_kalustus_satakunnan_yrittajat_yritystili_7.jpg

 

Facebook Twitter
Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi