10.5.2019

Rauman Ensimmäisen Apteekin kotka on laskeutunut

Rauman Ensimmäinen apteekki rakentuu parhaillaan kovaa vauhtia uusiin tiloihin Citymarketin yhteyteen. Jo kauan-kauan sitten oven päällä vartioinut kuuluisa kotka vuodelta 1918 on löytänyt jo uuden arvoisensa vartiointipaikan apteekin kassantaustalta. Upean kotkan lisäksi apteekin pitkää historiaa halutaan tuoda selkeästi esille muutoinkin ja tämä on vaikuttanut myös kalustesuunnitteluun jo heti alusta alkaen.

Vastapainoksi historian havinalle apteekki tuodaan muuton yhteydessä nyt vahvasti uuteen aikaan uusien palveluiden ja toimintamallien myötä. Jatkossa apteekissa tulee toimimaan lääkerobotti, asiakkaita palvelee lääkejätteen palautuspiste ja heti pian käyttöön otetaan myös apteekin noutolokerikko tilauspalveluineen.

Uudet tilat ovat huomattavasti entisiä suuremmat, joten valikoima kasvaa selvästi. Muutto Citymarketin yhteyteen tuo apteekkipalvelut asiakasvirtojen äärelle, parkkihuolia ei asiakkailla enää tule olemaan, uusista tiloista tulee taatusti valoisat, helppokulkuiset ja viihtyisät.

Ensi viikolla vielä asennetaan robotti käyttökuntoon, viilataan tila avajaisvalmiuteen ja tuodaan tilaan myös raikas Naava-älyviherseinä. Hieno tästä tulee, vaikka itse sen sanommekin! Avajaisia vietetään 20.5.

 

vmp-interior_rauman_ensimmainen_apteekki_muutoksen_toteuttajat.jpg

 

vmp-interior_rauman_ensimmainen_apteekki_citymarketissa.jpg

vmp-interior_rauman_ensimmainen_apteekki_muuttaa.jpg

 

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi