14.7.2017

Robottirannikon Automaatiomessut: Mobiilirobotti herätti mielenkiintoa ”Koneiden Vallankumouksessa”

Taas ollaan messukuorma saatu purettua.  Mobiilirobottimme esittäytyi eilen pidetyillä Robottirannikon Automaatiomessuilla,  Koneiden Vallankumouksessa. Päivä oli vilkas ja onnistunut. Väkeä lappasi messuille sisään tasaiseen tahtiin ja paikoitellen ruuhka oli niinkin kovaa, että Mobiilirobottikin joutui päätymään siihen lopputulokseen, että ihmistungoksen ja näin ollen umpikujan sattuessa piti löytää muita reittejä määränpään saavuttamiseksi.

Mobiilirobotti huristeli siis koko päivän messutilassa ja sille annettiin kolme pistettä, joita se kävi vuoronperään läpi. Hienosti robottimme suoriutui tehtävistään ja sulavasti se kiemurteli ihmismassan joukossa. Monet sitä vielä testasivat erilaisilla ”yllättävillä lähestymisyrityksillä” ja sehän on vain meidän mieleen, että kävijöiltä riitti rohkeutta haastaa robottimme ihan tositoimiin. Muutenkin messuväki oli aktiivista ja monet tulivat kyselemään mobiilirobotista lisää. Päivänmittaan tuli monenmoista keskustelua käytyä mm. sairaala-, hoito- ja hoivapuolen automatisoitumisen mahdollisuuksista. Yleinen huomiohan on, että teollisuus on pitkän matkaa edellä robottien hyödyntämisessä. Mobiilirobotillamme, jonka esittelyversiossa eilen oli päällä sähkölukittava ja sairaalan kulunvalvontaan kytkettävissä oleva lääkelaatikosto, olemme siis aivan kärkikahinoissa kehittämässä lääkehuoltoa ja lääkelogistiikka.

Tässä videonpätkä eilisestä. Videolla nähdään ruuhkasta aiheutunutta Mobiilirobotin ”ajatusmaailmaa” kiertotien etsimiseksi ja mukavasti testausmielellä olevaa yleisöä.

Tiedosto vmp-interior_mobiilirobotti_puikkelehtii_messuilla.mp4

 

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi