20.12.2017

Robottireissulla Tanskassa

Meidän viime viikkoinen joulunalusmatkamme Tanskaan liittyi sairaalalogistiikan robotteihin enemmän kuin yleiseen joulutunnelmaan. Mukanamme kuusi sairaalamaailman edustajaa, pääsimme tutustumaan Tanskalaiseen Sonderborgin sairaalaan, jossa farmaseutti Bent Mejenborg esitteli meidänkin mobiilirobottimme alustana tunnettua MIR-robottia tositoimissa. Sairaalakierroksella kuulimme mitä sisälogistiikan tehtäviä robotilla kyseisessä sairaalassa jo on ja mitä tulevaisuuden suunnitelmia robotin lisähyödyntämiseksi on olemassa. Nykyisen toimivan ja  hyväksi koetun lääkekeskuksen ja osaston välisen logistiikan lisäksi on ajatuksissa nyt robotiikka ottaa mukaan myös sairaalan ruokajakeluun. Robotiikan hyödyntämisessä oltiin siis selvästi tosissaan.

Matkan toinen mielenkiintoinen tutustumiskohde oli MIR-robottien tehdas. Täällä päästiin sisälle kokoonpanon teknisiin asioihin ja tutustuttiin myös valmistajan paljon kertovaan testausalueeseen. Näiden jälkeen kaikille olikin jo hyvin selvillä MIR-robotin toiminta ja mahdollisuudet.

Tässä muutamia kuvia matkalta, mm. robotti tilaamassa itselleen hissiä ja myös erään mukana olleen matkalaisen koostama havainnollistava video päivän annista.

Videoon pääset tästä linkistä:  https://youtu.be/SbAwNLPC6Ng  

vmp-interior_tanskassa.jpgvmp-interior_tanskassa_2.jpgvmp-interior_tanskassa_4.jpgvmp-interior_tanskassa_5.jpg

 

Facebook Twitter
Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi