22.3.2017

SAIRAANHOITAJAPÄIVÄT HUOMENNA KÄYNTIIN

Nyt loppuviikolla, torstaina ja perjantaina 23.-24.3. meidän tiimiläiset esittelevät uutuuksia Sairaanhoitajapäivillä Messukeskuksessa. Tervetuloa moikkaamaan osastolle 2e30!

Osastolla meillä on mukana sairaala- ja lääkelogistiikkaan suunniteltu mobiilirobottimme, joka jo heti markkinoille tulon jälkeen onkin herättänyt paljon kiinnostusta eri sairaanhoitopiireissä. Mihin kaikkeen sitä voisikaan käyttää? Tule osastollemme ideoimaan yhdessä meidän kanssamme!

Osastolla pääset lisäksi testaamaan erilaisia lääkevaunuja. Vaunujen toiminnoissa ja sisältöratkaisuissa on paljon variaatioita eri käyttötarkoituksiin. Miten teillä kuljetetaan ja jaetaan lääkkeet? Tule katsomaan meidän ratkaisumme niin pakkauksille, purkeille, doseteille kuin annosjakelupusseillekin. Lukittavat lääkevaunut, jotka ovat toiminnoiltaan optimoitu eri käyttötarkoituksiin keventävät työntekoa, parantavat ergonomiaa ja lisäävät myös lääketurvallisuutta. Esimerkiksi lääkejaon keskeytyessä syystä tai toisesta, lukittavat ja kulunvalvontaan kytkettävät vaunut voidaan jättää käytäville itsekseen.

Osastolla tavataan! Kerromme mielellämme lisää erilaisista säilytysratkaisuista, lääkekaapeista ja hoitotarvikekaapeista. Kiinteistön kulunvalvontaan liitettävät lukitukset ovat tätä päivää ja me olemme vahvasti mukana tuomassa jatkuvasti uusia työntekoa helpottavia ja turvallisuutta tehostavia ratkaisuja siihen! Tule tutustumaan!

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi