12.2.2019

Sujuva lääkehuoltotyö vapauttaa aikaa potilaan kohtaamiseen ja varsinaiseen hoivatyöhön

Kuuma puheenaihe; hoitotyön resurssit ja prosessit. VMP-interiorin suunnittelemat kalusteet ja laitteet hoitotyön ammattilaisille tähtäävät nimenomaan lääkehuoltotyön ja lääkejaon sujumiseen, jolloin hoitajilta jää enemmän aikaa tärkeimpään, eli potilaan kohtaamiseen ja varsinaiseen hoivatyöhön. Tutkitusti esim. NEROCARE-hoitovaunun/liikkuvan työpisteen arvioidaan säästävän reilusti turhia asekelia ja aikaa työpäivästä peräti 1 h 15 min. Tämä säästetty aika on tärkeä lisä potilaan hyväksi. Kalusteemme on tarkoin suunniteltu lääkehuollon ergonomiseen, tehokkaaseen ja lääkitysturvallisuuden huomioonottavaan ammattikäyttöön, lääkehuoneen elinkaarta unohtamatta. Pitkään kokemukseemme ja laajaan tietämykseemme nojaten sekä haluun tehdä asiat paremmin, annamme mielellämme tukemme hoitajien työn kehittämiseksi.

Osa lääkekaappi- ja huumekaappimallistoamme “ajeli” tänään Finlandiatalolle Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumaan. Osatollamme kokeiltavana on uusi esittelykalustemme, jossa lääkekaappivalikoimamme erityisominaisuuksineen on saatu yksien ovien taakse hyvin esille ja muotoon, jossa mallisto voidaan kuljettaa mukana erilaisiin tapahtumiin tai vaikka asiakkaan luokse esittelykäynnille. Näin hoitotyön ammattilainen pääsee itse heti kokeilemaan yleisimpien lääkehuonekalusteidemme toimivuutta. Mukana tänään Finlandiatalolla on tietysti myös uuden ajan älylääkehoitovaunu NEROCARE.

Tervetuloa osastolle moikkaamaan tai jos et ehdi paikanpäälle tänään tai muutoin Showroomimme, kutsu Teppo demokalusteineen esittelykäynnille!

 

kehittyva_vanhustyo_2019_vmp-interior_nerohealth_nerocare_laakekaappi.jpg

kehittyva_vanhustyo_2019_vmp-interior_nerohealth_nerocare_laakekaappeja_huumekaappi.jpg

 

Facebook Twitter
Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi