30.8.2023

Tehokkuutta ja Helppoutta Työarkeen: Modernit Ratkaisut Terveydenhuoltoon

Sairaanhoitajien ja hoitohenkilökunnan arki on vaativaa ja kiireistä. Lääkkeiden oikea-aikainen jakaminen ja säilytys ovat kriittisiä tehtäviä, joissa ei saa sattua virheitä. Tässä tilanteessa modernit ratkaisut voivat tehdä suuren eron. Tämä on juuri se, missä Zargesin lääkevaunut astuvat kuvaan.

Zargesin MPO-lääkevaunut on suunniteltu vastaamaan sairaala- ja hoivapuolen ammattilaisten tarpeita. Tämä älykäs ja monipuolinen vaunu on suunniteltu helpottamaan lääkkeiden jakoa ja säilytystä. Tarkkaan harkitut ominaisuudet tekevät siitä korvaamattoman työkalun päivittäisessä toiminnassa.

Lääkevaunun etuja on vaikea yliarvioida – ensinnäkin, sen joustavat hyllyratkaisut mahdollistavat lääkkeiden tehokkaan säilyttämisen ja järjestämisen. Näin löydät tarvittavat lääkkeet nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi vaunun helppokäyttöisyys on suunniteltu huippuunsa – voit lisätä ja poistaa tarvikkeita ilman työkaluja, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Modulaarinen suunnittelu mahdollistaa vaunun räätälöinnin tarkalleen tarpeisiisi sopivaksi. Voit valita erilaisia työpintavaihtoehtoja sekä lisävarusteita, kuten lukitukset ja säilytysmoduulit. Tämä tekee lääkevaunusta todellisen monitoimityökalun, joka taipuu moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen.

Modernit ratkaisut kuten MPO-lääkevaunut tekevät sairaala- ja hoivatyön arjesta sujuvampaa ja tehokkaampaa. Ne eivät vain helpota lääkkeiden säilytystä ja jakoa, vaan myös vapauttavat arvokasta aikaa tärkeimpiin tehtäviin, eli potilaiden hoitamiseen. Zargesin MPO-lääkevaunu on askel kohti parempaa, innovatiivista sairaala- ja hoivapuolen toimintaa.

Tehokkuutta. Helppoutta ja innovatiivisuutta. Tämä on MPO-lääkevaunu Zargesilta.


Zarges on tunnettu laadukkaista säilytysratkaisuistaan ja on jo yli 80 vuoden ajan tarjonnut innovatiivisia säilytys- ja kuljetusratkaisuja. Yhteistyö kanssamme mahdollistaa suorat ja laadukkaat ratkaisut terveydenhuollon tarpeisiin ilman välikäsiä. Zargesin modulaariset ja käytännölliset tuotteet yhdessä asiantuntevan suunnittelun kanssa takaavat tehokkuutta ja laatua. Lääkevaunu on vain yksi esimerkki monipuolisesta valikoimastamme. Olipa kyse sairaalasta, hoivakodista tai muusta terveydenhuollon ympäristöstä – tarjoamme ratkaisuja, jotka tehostavat ja helpottavat päivittäistä toimintaa.

Kun saman tuotesarjan osat menevät keskenään saumattomasti yhteen, se tuo johdonmukaisuutta ja yhtenäisyyttä tiloihin. Samaa järjestelmää voi hyödyntää erilaisissa tilanteissa ja tehtävissä – mikä säästää sekä aikaa että resursseja. Modulaarisuus tekee myös uusien ratkaisujen ja muutosten tekemisestä helppoa – tarvitsee vain vaihtaa osia tarpeiden mukaan.

Pääset tutustumaan laadukkaisiin säilytysratkaisuihin ja lääkevaunuihin Sairaanhoitajapäivät 2023 -tapahtumassa 21.9.–22.9.2023. Meidät löydät osastolta: 3d48. Tule tapaamaan meitä ja kokeilemaan itse, miten Zargesin ratkaisut voisivat tehostaa ja helpottaa päivittäistä toimintaanne terveydenhuollon ympäristössä.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi