29.12.2017

Tervetuloa vuosi 2018!

Vuosi alkaa käydä vähiin. Meillä taitaa olla kaikki valmista uuden vuoden vastaanottamiseen ja nyt voidaan jo henkäistä, että ”Huh, mikä vuosi takana!”.

Vuodesta 2017 jää päällimmäisenä mieleen kova vauhti ja vahva tahtotila kehittää tuotteitamme ja palveluitamme. Vuoteen mahtuu monia muistiin painuneita H-hetkiä. Alkuvuonna suurimpia puheenaiheita olivat Helsingin Showroomimme siirtyminen uusiin suuriin näyttelytiloihin Arabiakeskuksen sisälle. Sekä apteekkisektori että sairaalasektori saivat näin runsaasti omaa lisätilaa ja samaan saumaan päästiin luonnollisesti uudistamaan ja kasvattamaan myös tuotevalikoimaamme. Samalla kun suunnittelijamme toteuttivat uutta Showroomia, osui vuoden 2017 kevätpuoliskolle monia mielenkiintoisia apteekkiprojekteja ympäri Suomen. Välillä mentiin muistaakseni vähän tuli hännän alla paikasta toiseen.

Mobiilirobottimme esittelykierrokset pääsivät alkuvuonna käyntiin oikein kunnolla ja siinä missä apteekkisuunnittelijat menivät kiireellä ympäri Suomea, myös sairaalapuolen väki vei mobiilirobottia milloin mihinkin. Ja tuloksellisesti. Tuotekehitystä sen osalta saatiin näin koko ajan tehostettua ja ideoita vietyä käytäntöön ja nyt meillä on melkoinen kultakimpale jota kehtaa kyllä esitellä avautuville markkinoille!

Keväällä otettiin osaa YSI-Innovaatiokisaan varsin voitokkaasti. Kolmiportainen lääkitysturvallisuuden ja lääkelogistiikan tehostamisesityksemme voitti kilpailun ensimmäisen osion ja pääsimme jatkoon kehittämään liikkuvaa työpistettä, eli uutta lääkevaunuratkaisua Oulun Yliopistolliseen sairaalaan. Kehitystyön edetessä punnittiin myös joustavuutemme taas kerran. Työ aloitettiin täysin alusta puhtaalta pöydältä lähtökohtana vastata täysin käyttäjäkunnan toiveisiin. Ja tässä onnistuttiin. Kilpailun toisen osion voitto mahdollisti meille tuotteen kehittämisen valmiiksi arvokkaiden palautteiden avulla. Tulevaan vuoteen säästämme nämä uutiset… Nyt jo voidaan sanoa, että meiltä on tutkitusti ja asiakaslähtöisesti tulossa markkinoille tulevaisuuden lääkejakovaunu. Itse jo kutsumme sitä ilman muuta Suomen parhaaksi!

Sairaalasektorin vahva esiinnousu vuoden aikana näkyi jo maaliskuussa uuden asiakaslehden mukaan tulona. Apteekkipuolen Neliö-lehden lisäksi aloimme julkaisemaan sairaala- ja hoivamaailmaa käsittelevää Pisara-lehteä. Jos et tätä vielä huomannutkaan, niin kaikki lehdet ovat luettavissa myös verkkoversioina www-sivumme kautta.

Vuosi 2017 jää mieleen myös KasvuOpenista, jossa kisasimme ensin Satakunnan sarjassa, josta pääsimme kunniamaininnalla toisena yrityksenä jatkoon valtakunnalliseen sarjaan. KasvuOpen kaikkiaan konkretisoi monia kasvun hallintaan ja kansainvälistymiseen liittyviä toimintoja yrityksemme sisällä. Kesällä kansainvälistymisen mahdollisuudet olivat puheenaiheena varmasti päivittäin ja erilaisia kartoituksia ja selvityksiä ryhdyttiin tekemään oikein urakalla. Tähän loppuvuoteen olemme nyt saaneet suuntamme selväksi ja KasvuOpenin myötä meillä onkin nyt paljon upeita uusia kontakteja ja ajatuksia tämän suhteen. KasvuOpen kuljetti meitä sparraustilaisuuksissa vuoden aikana Porissa, Raumalla, Eurajoella, Oulussa ja lopulta muutaman päivän finaalitapahtumassa KasvuOpen Karnevaaleilla Jyväskylässä.

Vuoden aikana lisäksi messuiltiin useilla messuilla, kierrettiin kartoittamassa valotehoja, osallistuttiin mm. Suomi100 hengessä Made by Finlandin ja Suomalaisen työn liiton järjestämiin laajoihin avoimiin oviin ja välillä käytiin porukalla vähän rennommalla otteella mm. Nuutajärven Lasikylässä puhaltamassa lasia ja virkistäytymässä.

Vieläkö siis jotain, eikö tässä jo olisi yhdelle vuodelle tarpeeksi? No ei! Koko vuoden oikeastaan kruunasi vielä kaksi hienoa saamaamme tunnustusta. Ensin VMP-interior valittiiin Rauman  Yrittäjien toimesta Vuoden Yritykseksi Raumalla ja heti perään päästiin pokkaamaan Satakunnan Yrittäjien myöntämä Vuoden Yrittäjä palkinto.

Aika pahuksen hieno vuosi siis! Kiitos kaikille asiakkaillemme ja sidosryhmillemme ja toivotamme kaikille hyvää uutta vuotta 2018! Oma katseemme onkin jo vahvasti ensi vuodessa…

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi