15.6.2016

Toimme Raumalle kaksi uutta Naava-viherseinää – tule tutustumaan!

Viherseinäinnostus senkun vaan jatkuu meillä täällä VMP-interiorissa ja toimme kaksi uutta seinää Raumalle. Seiniin pääset nyt tutustumaan toimistollamme Uotilassa ja toisen viherseinän jätimme Vanhan Rauman liiketilaan osoitteeseen Kauppakatu 8, Finlaysonin Pop Up –myymälään. Viherseinän saat hankittua meiltä vaikka leasing-sopimuksella alle 200 euroa/kk ja sopimus sisältää jatkuvan NaturService etävalvonta- ja huoltosopimuksenkin! Saisiko siis olla pala luontoa sinunkin liiketilaasi, toimistoosi, myymälääsi tai vaikkapa kotiisi?

Ilmanpuhdistimena toimiva, ennenkuulumatonta suomalaista teknologiaa sisältävä keksintö on paitsi tutkimusten mukaan ylivoimainen puhdistusteholtaan, myös todella näyttävä sisustuselementti ja monikäyttöinen tilanjakaja. Viherseinien tekniikka on huippuunsa hiottua ja seinä on käyttäjälleen lähes vaivaton. Seinä mittaa jatkuvasti ilman lämpötilaa, kosteutta ja veden tarvetta ja lähettää dataa etävalvontaan ja huoltopalvelulle, joka ilmoittaa jos jotain huomautettavaa on. Huoltopalvelu tulee lisäksi paikanpäälle säännöllisesti tarkistamaan kasvien kunnon ja huolehtii siitä, että seinä on aina kauniin näköinen. Kastelutarve on kerran kahdessa tai kolmessa viikossa.

Vanhassa Raumassa oleva Naava Original vastaa 8000 tavallisen viherkasvin puhdistustehoa ja suunnittelutoimistossamme oleva Naava One vastaa 4000 kasvia. Tällaisiin ilmanpuhdistustehoihin on päästy jatkojalostamalla Nasalta peräisin olevaa tutkimustietoa. Juju on siinä, että ilma kierrätetään teknologian avulla juurakon läpi. Viherseinä ei sisällä multaa eikä mitään allergisoivia kasveja. Näytteilläolevissa seinissämme on käytetty kolmea eri kasvilajia. Ja jottei menisi nyt ihan raumalaisvoittoiseksi tämä tarina, niin totta kai meillä on viherseinä myös showroomissamme Helsingin Arabiassa ja olemme näitä tietysti myös myyneet apteekkiasiakkaillemme eri puolille Suomea.

Ota yhteyttä meihin, hae mukaasi esite tai tule tutustumaan! Kerromme mielellämme lisää!

Klikkaamalla tästä pääset NaturVentionin videoon, joka kertoo miten Naava-aktiiviviherseinä toimii.

Lisätietoa myös VMP-interiorin www-sivuilta klikkaamalla tästä.

VMP-interior, Hallitie 4, 26510 Rauma, asiakaspalvelu@vmp-interior.fi , puh. 02-824 1000.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi