21.6.2018

Tuotekehitys näkyy arjessamme

Vahvasti innovatiivisena porukkana tuotekehitys kuuluu jokapäiväiseen toimintaamme. Haluamme olla jatkuvasti kehittämässä ja luomassa uutta. Etsimme myös jo valmiista ratkaisuista sovellettavia vaihtoehtoja ja ”raakileita”, joista saisimme tuotua hyötyä niin käyttäjille kuin myös laajemmin mm. koko lääkehuollon prosesseille Suomessa. Suomalaisen sairaalamaailman kehittäminen, uusien tuotteiden ja toimintatapojen ideoiminen on mielestämme hirveän mielenkiintoista, eikä ideoista meillä ole tähänkään mennessä pulaa ollut.

Hankkeita, isoja ja pieniä, meillä on sairaalasektorilla käynnissä kokoajan. Tuotekehitys on vaatinut paljon, mutta on se myös tuonut kokemuksia onnistumisesta ja uskomme siihen, että muutosta ja kehitystä tapahtuu aina. Haluamme olla vastaamassa muuttuviin tarpeisiin ja tulevaisuuden tekemiseen.

Tuotekehitys on kallista ja pitkäjänteistä työtä, sen tietää jokainen kenellä siitä on kokemusta. Olemme siitä hyvässä asemassa, että olemme saneet hankkeillemme myös rahoitusta. EU-tuki mahdollistaa meillä kehityshankkeiden jatkuvan etenemisen. Tulevaisuuden tuotteiden kehittämisen ja tilaus- toimitusketjun prosessien tehostamisen ohella kartoitamme samalla myös kansainvälisiä markkinoita.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi