1.2.2017

Väljyyttä, valoa ja selkeyttä – Iisalmen Ykkösapteekki muutti uusiin hulppeankokoisiin tiloihin

Vanhat tilat alkoivat käymään Iisalmen 1. apteekille pieneksi. Veli-Matti yhdessä apteekkarin kanssa vertasi tarjolla olevia liiketiloja ja kun kartoitus oli tehty, päätös muutosta selvä ja asiakkaamme eduksi vuokraehdotkin sopiviksi neuvoteltu, oli designerimme Jukan vuoro astua remmiin.  Tästä alkoi apteekin toimintojen suunnittelu suureen, yli 550 neliön tilaan.

Apteekin uudet tilat löytyivät entisen kirpputorin liiketilasta ja nyt neliöitä todellakin riittää! Sen huomaa koko apteekin ilmeestä ja toimivuudesta. Uusi apteekki on erittäin väljä, valoisa, raikas ja helposti kuljettava. Onnistuneilla nikseillä suuresta hallimaisesta tilasta on saatu kuitenkin lämmin ja mukava, miellyttävä tila asioida ja viihtyisä paikka jossa työskennellä.

Värimaailma muotoutui hillityksi. Iisalmen Ykkösapteekin koko brändi uudistettiin. Kaikessa toistuu raikas valkoinen, ”apteekin vihreästä” hieman mukaeltu maanläheisempi vihreän sävy ja lämpimään taittavat kaksi harmaata. Tehostemaalaamalla mm. pitkän seinälinjan alaosa harmaaksi, on tila saatu vaikuttamaan vähän matalammalta kuin mitä se onkaan. Suuri ja ehkä hieman kolkkokin tila vaatii juuri tämänlaista pientä ”silmänkääntöä”, jotta tilan tuntu saadaan halutunlaiseksi, tässä tapauksessa hieman intiimimmäksi ja suojaisammaksi. Kokonaisuus on nyt todella tasapainoinen ja rauhallinen.

Terveisiä Iisalmeen, seitsemän tunnin ajomatkan päähän lähettää koko VMP-interiorin porukka!

vmp-interiorin_tekema_uusi_iisalmen_ykkosapteekki.jpg

vmp-interior_teki_uuden_iisalmen_ykkosapteekin.jpg

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi