12.1.2017

VMP-interiorille tulossa uusi iso showroom Helsingin Arabiakeskukseen!

Ehkä joku arvasikin, että jotain on tekeillä, kun valomainoksemme Arabian muurissa vaihtoi vähän paikkaa…. Kohta se on totta! Nimittäin showroomin muutto uusiin isoihin tiloihin Arabiakeskuksen sisälle!

Showroomin osoitetiedot muuttuvat varsin vähän, tila ja toiminta sen sijaan paljon. Uudessa showroomissa tulee olemaan esittelytilaa reilusti yli kolminkertainen määrä aikaisempaan verrattuna. Uuteen noin 300 neliön showroomiin rakennetaan esittelykäyttöön mm. ”apteekki”, ”sairaalan lääkehuone” ja ”myymäläosasto”. Uudessa showroomissa pääsee siis entistä paremmin tutustumaan erilaisiin tilankäyttöratkaisuihin ja myös kokeilemaan laajemmin, miten ammattikäyttöön suunnitellut erikoiskalusteet käytännössä toimivat. Myös suunnittelun tärkeys saadaan konkreettisemmin tuotua esille.

Ammattikalusteiden, lääkejääkaappien, huumekaappien, erilaisten lääkevaunujärjestelmien ja akustiikkaratkaisujen lisäksi esillä tulee olemaan myös aikaisempaa laajempi valikoima kaikkea kaunista, tyylikästä ja silmiä hivelevää. Upeita valaisinuutuuksia, erilaisia tuoleja niin asiakastiloihin kuin työpöytien taakse, uuden mallisia älyviherseiniä jne. Monenlaista liiketilan sisustusideaa, ajattomista klassikoista ja designtuotteista uutuustuotteisiin, joissa myös paljon edullisempia, mutta silti tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Showroomin muuton myötä myös palveluihimme on tulossa lisää ihan uusia ulottuvuuksia. Ihan kaikkia suunnitelmia ei tässä vaiheessa kuitenkaan vielä paljasteta, kunhan nyt päästään ensin muuttamaan sisään Arabiakeskuksen puolelle.  

Parhaillaan käynnissä oleva uuden showroomin suunnittelu on ollut mieluisaa puuhaa myös talon omalle väelle. Kukapa nyt ei syttyisi kaikesta uudesta ja hienosta! Avajaisten ajankohdasta tullaan varmasti pitämään haloota!

Muutama kuva siitä, missä nyt mennään. Tähän se tulee! Avaimet on siis saatu jo käteen ja ovesta päästy sisään. Raportointi uuden showroomin rakentumisesta jatkuu…

tahan_tulee_vmp-interiorin_uusi_showroom.jpg

vmp-interior_uuden_showroomin_tilat_

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi