19.3.2021

Apteekin ripeä muutto

Naapurikaupungissamme on parhaillaan muuttopuuhat käynnissä, kun Itä-Porin apteekki vaihtaa paikkaa pihan poikki uusiin toimitiloihin. Aikaisemman toimitilakiinteistön tulevat muutokset aiheuttivat apteekille väistymistarvetta ja uusi toimitila löytyi aivan vierestä, naapurikiinteistöstä.

Uusi liiketila muodostettiin pienempiä tiloja yhdistämällä ja näin muodostunut uusi apteekkitila remontoitiin ja uudistettiin täydellisesti taustatiloja myöden. Nyt vuorossa on enää varsinainen muutto, joka tapahtuu todella nopeasti ja huomaamattomastikin. Apteekin toimintaan tämä osoitteenvaihdos ei juuri vaikuta, kiinnioloaika on saatu minimoitua muutamiin tunteihin. Myös aikaisempi toteutus on meidän VMP-interiorilaisten käsialaa ja siksipä asentajamme tuntevat kalusteet kuin omat taskunsa. Purkaminen ja uudelleen kasaaminen sujuu vauhdilla ja asiakaskunta löytää käyttämänsä tutun apteekin pian aivan vierestä.

Uusi apteekkitila on suunniteltu huolella niin, että kaikki aikaisempi hyväkuntoinen kalustus voidaan hyödyntää. Hiukan uuttakin toki saadaan mukaan, pieniin muokkauksiin on tulossa uuttakin pintaa.

Aurinkoista viikonloppua Poriin!

Valmista! Muutto tehty!
Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi