29.4.2021

Kauniaisissa kauttaaltaan kaikki uutta

Useampi muutos kerralla. Apteekkarin vaihdoksen yhteydessä Kauniaisten apteekki nyt myös muuttaa uusiin tiloihin. Asennus on tällä viikolla käynnissä ja jo maanantaina uudistunut apteekki avaa ovensa Kauppakeskus Granissa. Uusi liiketila on muodostettu useammasta aikaisemmasta tilasta ja kaksi kerrostakin on nyt yhdistetty apteekin käyttöön. Liiketila on siis pintoja myöden uudistettu ja niinikään uusi tila kalustetaan myös aivan uusilla kalusteilla. Uutta on myös lääkerobotti, joka jatkossa parantaa toimintojen tehoa sekä kauppakeskuksen liikekäytävälle sijoitettava noutolokerikko, joka lisää apteekin palvelua myös aikoihin, jolloin apteekki itsessään on jo iltaisin sulkeutunut, mutta kauppakeskus on vielä auki.

Laaja alakerta palvelee asiakkaita ja yläkertaan on sijoitettu muut toiminnot sosiaalitiloista toimistotiloihin. Yläkerrassa on myös tilaoptio myöhemmin käyttöönotettaville apteekin lisäpalveluille. Ehkäpä tulevaisuudessa yläkerran hoitohuoneessa on saatavilla myös kosmetologin palveluita.

Uudistuneen apteekin ilme tulee olemaan raikas ja selkeä. Valoisaan vaaleaan yleisilmeeseen ryhtiä tulee tuomaan pienet mustat yksityiskohdat sekä petrolin sinivihreä tehosteväri, joka tulee toistumaan mm. valintahyllyjen yläosissa. Kuvissa tämä värityksen tuominen apteekkiin on vasta asennusvaiheessa, mutta hienolta näyttää jo nyt! Suorapalvelutiskit toteutetaan uudella PALA-moduuliseinäkeratkaisulla, jolla jälleen kerran on löydetty yksilöllinen ilme juuri tälle apteekille.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi