11.2.2022

”Kuka hyppää puikkoihin tänään?”

Olemme tähän asti välttyneet Koronalta ja toivottavasti tilanne jatkuukin näin. Tauti kuitenkin aiheuttaa huolta meilläkin, ihan niinkuin varmaan jokaisessa työpaikassa tällä hetkellä tautihuipun ollessa käsillä. Jos useampi meistäkin pienessä työyhteisössä kaatuisi samanaikaisesti sängynpohjalle, aiheuttaisi se haittaa töiden sujumisen kannalta.

Työssämme vuorottelemme etä- ja lähipäiviä niin, etteivät kaikki meistä olisi samaan aikaan toimistolla altistumassa, mikäli virus pääsee jonkun mukana työpaikalle. Lisäksi olemme nyt alkaneet myös kouluttautumaan varmuuden vuoksi toistemme töihin siltä osin, että pystymme erikoistilanteissa hoitamaan kriittisimpiä työtehtäviä, jotka kuuluisivatkin normaalisti työkavereidemme vastuualueisiin.

Näkyvimpänä osana uuden opettelua lienee varastohommat. Tällä viikolla rohkeat suunnittelijamme ovat tarttuneet trukin puikkoihin. Trukin käsittelyä ja kuormien siirtelyä on harjoiteltu kahdella eri trukkilaitteella. Iloisten ilmeiden perusteella uuden oppiminen on varmasti ollut ihan kivaakin. Hyvä opastus ja valvotusti tehtävät harjoitusajot päivittävät myös hyvin ihan yleistietoa työturvallisuudesta meille kaikille.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi