11.5.2022

Lohjalla Saukkolan apteekki uudistui täysin. Osa kalusteista kierrätettiin Sammattiin.

Saukkolan apteekki on kuun vaihteessa uudistunut ihan kokonaan. Paitsi että kaikki kalusteet uusittiin kauttaaltaan, apteekki myös muutti lyhyen matkaa tien toiselta puolelta uusiin juuri valmistuneisiin Salen tiloihin. Samalla kertaa vapautuneita käyttökelpoisia Saukkolan vanhoja kalusteita saatiin kierrätettyä ja hyödynnettyä vielä Sammatinkin sivuapteekissa, joka myös vaihtoi liiketilaa entisisen pankin paikalle. Monta monessa, voisi tästä koko projektista todeta. Tärkeää tietysti on hyvä suunnittelu ja onnistunut projektinjohto, jotta kaikki toiminnat saadaan pelaamaan kahdessa kohteessa saumattomasti yhteen.

Saukkolassa saatiin apteekille mukavasti lisätilaa muuton myötä. Aivan uuteen liikehuoneistoon muuttamisella on tietysti etunsa, uudet lattia- ja seinäpinnat ja myös uusi hyvä valaistus. Koko apteekkitila on nyt apteekkarin toiveesta hyvin raikas, seesteinen ja selkeä kokonaisuus. Erityisesti taustatyötilat kokivat kovan harppauksen toimivampaan suuntaan. Paikallisuutta haluttiin tuoda esiin apteekin sisustuksessa. Ajatukseen sopivat erityisen hyvin printatut huopaiset akustiikkalevyt suoratoimitustiskeillä, joissa nyt komeilevat lähiseudulta otetut valokuvat maalaismaisemista.

Avajaispäivän vilskeestä ja ruuhkasta on paljon huhuja, juttuja ja todisteitakin. Jono ylsi ajoittain viereiselle huoltoasemalle saakka! Uusia myyntiennätyksiä on myös kuultu tehdyn, eikä ihme, sillä hyvin on apteekki uudessa paikassa vetänyt asiakkaita puoleensa.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi