4.2.2021

Näin poistat ja tuhoat viruksia helposti huoneilmasta!

Näin korona-aikana, mitä mietit kun olet muiden ihmisten kanssa samanaikaisesti samassa huonetilassa? Mikä olisikaan parempaa kuin saada poistettua virukset huoneilmasta, helposti ja edullisesti!

Pintojen puhdistamiseen ja käsihygieniaan on jo helppoja ratkaisuja, mutta ihminen on aina se, joka tilaan tullessaan ja siellä hengittäessään saattaa levittää viruksia ilmaan. Ei riitä, että tila ja pinnat ovat puhtaita ja desinfioituja kun sinne tullaan, vaan tilaa pitää mielestämme pystyä puhdistamaan viruksilta juuri silloin, samanaikaisesti kun ihmisiä tilassa on ja hengitysilmaa sinne syntyy.

Antivir Led Panel on nanomateriaalisuodatinta ja UV-valoa hyödyntävä ilmaa puhdistava led-valaisin. Lyhytaaltoista UV-C-säteilyä mikrobien tuhoamiseen käyttävä valaisin on antiseptinen ja tuhoaa huoneilmasta niin bakteerit kuin viruksetkin. Suodattavien ja ilmaa puhdistavien ominaisuuksiensa lisäksi Antivir Led Panel on kuin mikä tahansa tyylikäs kattovalaisin.

Mikrobien, kuten bakteereiden, virusten ja homeitiöiden lisäksi Antivir Led Panel suodattaa huoneilmasta myös haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) kuten tolueenia, ammoniakkia, formaldehydiä ja bentseeniä.

Markkinoilla on nykyään lukuisia ilmanpuhdistimia. Miksi kannattaa valita juuri Antivir Led-panel?               

1.Tila on käytössäsi koko ajan.

 Toisin kuin monien muiden ilmaa puhdistavien ja desinfioivien teknologioiden kanssa, Antiviriä käyttäessäsi et joudu poistumaan tilasta laitteen ollessa päällä. Antivir puhdistaa huoneilmaa kokoajan, kun ihminen tilassa hengittää. Hiljainen Antivir (<40bdl) on ulospäin kuin tavallinen valaisin.                       

2. Myrkyttömyys ja säteilemättömyys.

Antivir Led Panel ei päästä huoneilmaan myrkyllisiä desinfioivia aineita, vaan sen hajoamistuotteet ovat vettä ja hiilidioksidia. Koska hiukkasten UV-valotus tapahtuu koteloidusti laitteen sisällä, ei tilaan pääse myöskään pintoja haurastuttavaa UV-valoa.                    

3. Jatkuva suodatus tekee tilastasi turvallisemman sekä asiakkaille että työntekijöillesi.

Viruksista ja bakteereista puhdistettua ilmaa on turvallisempaa hengittää. Vähentyneet sairauspoissaolot tuovat säästöjä ja parantavat työntekijöidesi turvallisuutta, sekä mielikuvaa, että heidän hyvinvointinsa on yhtiölle tärkeää. Asiakkaillesi huoneilman puhdistaminen viestii luotettavuudesta ja varsinkin näin pandemian aikana toimii erinomaisena kilpailuvalttina! Asiakkaat saattavat jopa valita asiointipaikkansa tämän perusteella!

4. Tilaan ei tarvitse tehdä muutoksia

Antivir asennetaan kattoon. Se ei vie tilaa lattioilta eikä pöydiltä. Katossa se myös toimii tehokkaammin kuin lattialla, kun kalusteet eivät ole estämässä ilman kiertoa.

5. Edullinen ja helppo hankkia, asentaa ja käyttää. Lisäarvona se, että laite toimii samalla myös normaalina valaisimena.

Suodattimien rakenne

Päällimmäisenä ja alimmaisena kerroksena suodattimessa on pölysuodatinsukka, jonka sisässä muut suodattimet ovat. Ensimmäinen sisäkerros on aktiivihiilisuodatin, joka poistaa hajut ja raikastaa ilman.

Toisena seuraa tiheä nanosuodatin (n. 300g/m²), joka koostuu titaanidioksidilla ja hopealla päällystetystä kuitukankaasta. Tässä kerroksessa mikrobit tuhoutuvat osana fotokatalyysiä.

Suodatusprosessi

Nanosuodattimen titaatioksidi ja hopea erottavat ilmasta veden ja hapen, joista muodostuu hydroksideja ja radikaaleja happimolekyylejä, joilla on voimakas hapettava vaikutus. Ne tarttuvat ilman mukana kulkeutuvien orgaanisten aineiden kuten bakteerien ja virusten pintaan ne tuhoten.

UV-C-valo toimii mikrobien tuhoamisessa katalyyttinä eli nopeuttaa titaanioksidin käynnistämää kemiallista reaktiota.

Kenttätestituloksia

Antivir-valaisimella on Yhdysvaltojen lääkevirasto FDA:n myöntävä toimilupasertifiointi. Englantilaisessa pikaruokaravintolassa tehdyissä testeissä Antivir-valaisin vähensi ilmassa olevien bakteerien määrää merkitävästi. Steriiliin mittausastiaan kertyvien bakteeriyhdyskuntien määrä mitattiin ennen ja jälkeen Antivirin käyttöönoton. Esimerkiksi keittiössä määrä laski 90 minuutissa 47:stä kahteen, aulassa 30 minuutissa 80:stä nollaan ja wc-tiloissa 120 minuutissa 107:stä yhteen!

Suljetussa huonetilassa Antivir-valaisin tuhoaa 24 tunnin tarkastelujaksolla 99% stafylokokkibakteereista (GB21551-standardin mukainen SGS laboratioriotesti).

Tunnin aikana Antivir poistaa huoneilmasta 76% siinä olevasta formaldehydistä. (GB18801-2015-standardinmukainen SGS laboratioriotesti).

Viruksia vastaan Antivir on erityisen tehokas. H1N1-tyypin influenssaviruksista ja enteroviruksista se tuhoaa 99,99% jo 20 minuutin ajanjaksolla. Myös tyypillisistä hengitysoireita aiheuttavista viruksista laite tuhoaa vastaavassa ajassa 90%.

Odotusauloihin, hoitolaitoksiin, ravintoloihin, apteekkeihin, toimistoihin, kokoustiloihin..

Antivir Led Panel -valaisin sopii erinomaisesti erilaisiin tiloihin, jotka kaipaavat puhtaampaa ja raikkaampaa ilmaa. Suojaa työntekijöitäsi ja asiakkaitasi tarjoamalla heille turvallisempaa sisäilmaa.

Ilmaa puhdistava valopaneeli on erinomainen valinta esimerkiksi sairaaloihin ja hoitolaitoksiin, kouluihin, ravintoloihin, lastentarhoihin, toimistoihin, kokoustiloihin ja julkisiin tiloihin.

Antivir Led Panel-valaisinta on saatavilla sekä säädettävällä valovoimakkuudella että 6000 luumenin leikkaussaliversiona.

Kysy lisää ja pyydä tarjous! asiakaspalvelu@vmp-interior.fi

Uusi teknologia ei aina ole kallista, vaan hintakin saattaa yllättää!

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi