14.10.2022

Näkyviä uudistuksia Lakeudella

Lapuan Lakeus Apteekissa vaihtui apteekkari ja niinpä samalla koko apteekki haluttiin päivittää uuteen ilmeeseen. Tilaa ja kalustusta ei kuitenkaan tarvinnut uusia kokonaan. Tuunaamalla aikaisempaa, saatiin varsin kattava muutos aikaan. Näkyvin muutos tapahtui värimaailmassa. Aikaisemman apteekin hallitseva keltainen väritys poistettiin kokonaan ja uudistuneen apteekin väreihin raikkaan valkoisen rinnalle valittiin nyt harmaa ja puunsävyt.

Taustatyötiloja uudelleenjärjestelemällä saatiin palveluvalinnan puolelle siirrettyä mukavasti lisätilaa. Lisätilan myötä hyllymetrejä saatiin lisättyä muutamalla uudellakin hyllyllä, mutta muutoin muutos toteutettiin järjestelemällä kalusteet uudelleen. Kassat ja valintahyllyt vaihtoivat paikkaa, näin palvelupolku muodostettiin uudelleen laajennustila huomioiden.

Suoratoimitustiskit näyttävät nyt myös ihan erilaisilta kuin mitä ne ennen olivat, mutta niitäkään ei uusittu kokonaan. Tuunausosilla, tässä jatko- ja korotuspaloilla niiden ilme ja käyttömukavuus paranivat huomattavasti. Suoratoimituksen seinäkkeitä nostettiin ja pidennettiin akustoivilla pintamateriaaleilla, harmaalla huovalla. Tämä parantaa jatkossa asiointirauhaa ja intimiteettisuojaa. Valaisimet uusittiin uuteen tyyliin sopiviksi.

Pienillä muutoksilla saatiin siis suuri muutos ja tilapäivitys aikaan!

Ohessa kuvia asennusajalta.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi