24.6.2021

Pala palalta parempi apteekki

Kuulostaako täysremontti liian isolta palalta?

Täysremontilla saadaan toki aikaan upea lopputulos, mutta aina remonttia ei tarvitse tehdä yhdellä kertaa – apteekin uudistaminen voidaan toteuttaa myös vähitellen, pala palalta. Näin laskukaan ei eräänny kerralla ja silti kokonaisvaltaisesta suunnittelusta saadaan kaikki hyöty irti.

Ammattitaitoiset suunnittelijamme keskustelevat mielellään kanssanne myös tulevaisuuden suunnitelmista, vaikkei niiden aika olisikaan vielä. Uudistuksia voidaan tehdä pala palalta ja silti ottaa huomioon myös tulevat tilatarpeet sekä tilojen kyky muuntua ja joustaa tulevaisuutta silmällä pitäen. Tutustu esitteeseemme ja katso esimerkkikohteiden toteutustapoja.

Pala kerrallaan kohti parempaa.

Pala moduuliratkaisu on kehittämämme uusi kalustemalisto, jonka moduuleita voidaan yhdistää erilaisiksi kokonaisuuksi. PALA-ratkaisu sopii erittäin hyvin myös jälkiasennukseen. Sillä voidaan helposti korvata tai kohentaa esimerkiksi suoratoimitus- ja kassatiskien nykyistä kalustusta. Katso esitteestämme erilaisia vaihtoehtoja. Voit itse päättää, minkä tasoista yksityisyyttä asiakkaillesi haluat tarjota.

Kun palvelut muuttuvat, me muutamme tilat.

Apteekkitilojen muutostarpeet syntyvät usein siitä, että toimintaa halutaan laajentaa tai palveluja kehittää. Usein mukaan halutaan jotain kokonan uutta, kuten esimerksi uusi palvelu. Älä kärsi huonosti toimivista tiloista ja työpisteistä, vaan pyydä ammattilainen apuun. meiltä saat ergonomiset työpisteet ja erilaiset taustatyötilat yksilöllisesti toteutettuna tai valmiita vaihtoehtoja hyödyntäen. Tilaratkaisuihin vaikuttavia uudistuksia voivat olla esim. laajentuminen verkkokauppaan, erilliset hoitohuoneet ja terveyspisteet taikka muu yksityisyydensuojaa edellyttävä lisäpalvelu.

Voit kääntyä puoleemme myös kun tarvitset apua verkkokaupan perustamisessa, sen ylläpitämisessä tai siihen liittyvien toimintojen sijoittamisessa apteekkiisi. Tarjoamme yhteistyötahojemme kanssa sinulle kokonaisvaltaista apua.

Tästä linkistä pääset sähköiseen esitteeseen katsomaan muutamia toteutuksia ja vinkkejä: https://issuu.com/vmp-interior/docs/3_vmp_palapalaltaparempiapteekki

Facebook Twitter
Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi