24.3.2020

Pärskesuoja kannattaa tilata nyt!

Tiskille ja kassatasolle sijoitettava pärskesuoja on halpa ja helppo tapa vähentää viruksen suoraa etenemistä. Se tuo lisäsuojaa sekä työntekijälle että asiakkaalle. Tuote on erittäin kysytty ja olemme tehostaneet niiden nopeaa toimitusta asiakkaillemme. Ei haaskata kallisarvoista aikaa!

Asiakkaitamme ovat mm. apteekit, pankit, vakuutusyhtiöt, lääkärikeskukset, kaupan kassat ja kaikki kohteet, joissa asiakaspalvelutyötä tehdään kasvokkain.

Lisäsimme myös kolmannen vakiokoon valikoimaamme:

Istumatiskeille leveys 700 mm x korkeus 600 mm.

Seisomatiskeille leveys 700 mm x korkeus 800 mm tai kapeampi malli, jonka leveys 500 mm x korkeus 800 mm.

Nämä pärskesuojat eivät vaadi asennusta rakenteisiin, ne on helppo ottaa nopeasti käyttöön. Alalaidan antoaukon korkeus on 12 cm ja laita on auki levyssuunnassa. Alta mahtuu siis valtaosa mm. lääkepakkauksista ja aukon leveä muoto mahdollistaa myös sen, että esim. Kela-kortin voi pyytää luetuttamaan aukosta ilman, että se tarvitsee laskea tiskille tai vaihtaa asiakkaan kädestä asiakaspalvelijan käteen.

Muut pärskesuojakoot teemme tilaustyönä. Mikäli kohteesi vaatii kiinnityksen rakenteisiin (esim. kaupan kassalla) tai erikoiskoon, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Haluamme auttaa suojautumaan virukselta. Pidetään toisistamme huolta!

Tilaa heti! Nopea toimitus suoraan varastosta.

Tilaukset ja tiedustelut: asiakaspalvelu@vmp-interior.fi,  p. 02 824 1000.

Sanomalehti Länsi-Suomi teki meistä jutun.
Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi