2.6.2021

Persoonallisuutta ei peitellä Korpilahdella

Jyväskylän Korpilahden apteekki avautui viime viikolla uusissa tiloissa. Apteekki muutti uuteen liikekeskukseen, K-marketin ja Osuuspankin kanssa saman katon alle.

Muuton myötä asiakastilaa saatiin kasvatettua ja uuteen paikkaan avautunut apteekki toteutettiin lähes kokonaan uusilla kalusteilla. Nyt jänniä yksityiskohtia löytyy apteekista lukuisia ja kaikesta huokuu persoonallisuus. Viitteitä sisustukseen on ammennettu mm. Rock-henkisyydestä, Heavy Metal -teemasta ja myös motoristien maailmasta. Kalustuksessa onkin käytetty tehosteena mustaa väriä ja metallisia kalusteosia. Suomalaista designia on tuotu esille mm. Lokki-valaisimilla. Metallinen teema ei suinkaan pääty asiakastilaan vaan henkilökunnan taukotiloista saakka löytyy tarkoin valittuja yksityiskohtia. Tilan käyttäjien tarpeisiin on vastattu monella tapaa, myös mm. moottoripyöräkypärille on suunniteltu omat säilytyspaikkansa.

Asiakastilassa huomio kiinnittyy varmasti myös opasteiden teksteihin. Tällaisia ei taida muualla olla ja kyllähän ne todellakin saavat positiivista huomiota. Muuton myötä uutena apteekkiin tuli myös erillinen hoitotila/terveyspiste, jonka käyttö muotoutuu lähitulevaisuudessa tarjoten jatkossa lisäpalveluita alueen asiakkaille. Uusissa tiloissa aloitti toimintansa nyt myös verkkokauppa, joten toimintoja laajennetaan nyt kovasti tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Kassan taustakalusteessa metallinen meininki.
Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi