8.4.2022

Pietarsaaren 1. apteekki uudistuu täysin

Pietarsaaressa on asennus parhaillaan käynnissä. Apteekki ei ole muuttanut, mutta on kyllä pian kokonaan muuttunut! Koko liiketila uudistettiin muokkaamalla asiakaspolku aivan uudeksi. Valintaosastoa saatiin suurennettua takatyötiloja tiivistämällä. Suoratoimituslinja tulee oleman uudessa paikassa, samoin kassapiste ja kosmetiikkaosasto vaihtavat paikkaa ja lääkelaatikostokin on käännetty toisinpäin. Vanhasta tilasta saadaan näin toimivampi ja avarampi. Ainoastaan ulko-ovien paikat taitavat pysyä entisissä sijainneissaan. Koko kalustus tulee olemaan uutta ja raikasta.

Apteekin visuaalinen ilme myös värityksen suhteen muuttuu ihan täysin. Valitussa väribaletissa on luonnonläheiset lämpimät sävyt. Erilaiset ruskean sävyt, hiekka, kaisla ja meren vihertävät sävyt valikoituivat käyttöön tietysti merenrantakaupungin ympäröivästä luonnosta. Värityksen halutaan olevan hyvin harmoninen, kirkkaat ja räikeät tehostevärit on jätetty kokonaan pois. Uutta ilmettä tuodaan esille mm. lukuisin teippauksin ja kuvin, asennusvaiheen valokuvissa nämä vielä odotuttavat itseään.

Liian moderniksi ilmettä ei ole haluttu kuitenkaan viedä. Vanhaa maailmaa tuotiin apteekkiin mm. kauniilla pinnatuoleilla.  

Kovasti odotellaan miltä kohde näyttää valmiina. Ohessa kuvia suunnitteluvaiheesta ja asennuksesta.

Kantavaa teemaa ja värisuunnitelmaa.
Suunnitteluvaiheen värejä ja fiiliksiä.
Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi