12.2.2020

Remontti ilman liikkeen sulkemista? -Meiltä se onnistuu!

Hihat heiluu Harjavallassa. Apteekissa toteutetaan tämän viikon aikana mittava remontti ilman, että apteekkia suljetaan remontin ajaksi. Tämä on mahdollista meidän kattavalla palvelukonseptillamme, jossa suuri painoarvo on hyvällä suunnittelulla ja aikatauluttamisella. Hyvin toteutettu projekti koostuu hurjan monista eri osa-alueista ja näiden asioiden hoitamisesta ammattitaitoamme ei ole turhaan kehuttu ennenkään.

Harjavallan apteekissa remontti yltää lattiasta seiniin ja seinien lävitsekin. Taustatiloja purettiin ja yhtenäistettiin toiminnaltaan tehokkaammiksi. Näin koko tiskilinjaa saatiin siirrettyä ja asiakastila kasvaa huomattavasti. Apteekkiin asennettiin samalla myös lääkerobotti. Nyt vielä lattiat uusitaan, seinät maalataan, teippauksilla ja kuvioinneilla luodaan uutta ilmettä. Koska tilaa tulee olemaan enempi, apteekkiin asennetaan myös uusia kalusteita, mutta osaltaan saadaan hyödynnettyä myös aikaisempia valintahyllyjä. Valmista on perjantaina!

Edes uuden lattian asentaminen ei vaadi apteekin sulkemista. Pystymme huomioimaan asiakaspalvelun vaatimukset remontin aikana. Asiansa osaavat asentajamme hoitavat hommat siinä samassa kun apteekin väki voi palvella asiakkaitaan. Tietokoneet ym. vaihtavat paikkaa kuin lennossa, kun sen hetki on.

Haasta meidät toteuttamaan remontti myös sinun kohteessasi!

Remontti etenee ja lattia vaihtuu alta, samalla kun apteekki on auki ja palvelee asiakkaitaan.
Apteekin uudet toimintamallit ja tehostettu tilankäyttö.
Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi