27.5.2022

Sastamalassa vietetään tällä viikolla avajaisia

Sastamalan apteekki on muuttanut uuden, juuri valmistuneen Prisman yhteyteen. Nyt asiakkaiden on helppo poiketa samalla apteekissa, kun hoitavat päivittäistavaraostoksensa.

Liiketilat ovat siis aivan uudet ja apteekin ilme koki myös uudistuksen muuton myötä. Uudesta kosmetiikkaosastosta tehtiin entistä näyttävämpi uudistamalla kaikki korkeat kosmetiikkahyllyt. Apteekin aiemmasta ilmeestä vähennettiin vihreää väritystä ja uuteen värimaailmaan valikoitui lisäksi kuparin sävyt sekä musta. Kupari ja musta väri toistuvat nyt mm. uusissa tuoleissa ja valaisimissa. Aikaisempaakin kalustusta hyödynnettiin. Vanhan apteekin valintahyllyjä muokattiin ilmeeseen sopivaksi mm. vaihtamalla otsakekyltit ja näin ne saatiin vielä mukavasti sopimaan uuteenkin liikepaikkaan.

Selkeä uudistus tapahtui myös suoratoimitustiskeillä. Nyt korkeammat ja ääntä vaimentavat seinäkkeet tarjoavat entiseen verrattuna hyvin paljon paremman asiointirauhan ja intimiteettisuojan.

Uudesta apteekista löytyy jo vanhassakin paikassa toimivaksi koettu palvelu; kosmetologin vastaanotto palvelee apteekissa omassa hoitohuoneessaan.

Nyt käytössä on myös uusi hybridikassa, eli kassa, joka käden käänteessä voi toimia joko itsepalvelukassana tai ihan perinteisenä palvelukassana.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi